IT > Hardver

Baterija za laptop

(1/3) > >>

Benćo:
Baterija za laptop – kako da produžite trajanje?

http://www.mojlaptop.rs/laptop-saveti/38-baterija-za-laptop-kako-produziti-trajanje.html

Benćo:
Haswell nudi 50% duže trajanje baterije

Intelova nastupajuća familija Core procesora, kodnog naziva Haswell će obezbediti za 50% duže trajanje baterija u laptopovima u odnosu na one koji postoje u okviru Ivy Bridge serije. Haswell čipovi su dizjnirani sa tabletima na umu i glavni fokus kod ove serije je na smanjenju potrošnje energije. Duže trajanje baterije neće biti na uštrb performansi, navode rukovodioci kompanije Intel. Takođe, trajanje baterije u režimu mirovanja će takođe biti unapređeno, čak do 20 puta. Ova unapređenja su vitalna za Intel i njegove partnere kada je reč o proizvodnji personalnih računara, obzirom da je PC prodaja na veoma lošim granama.

Džudi:
Benćo, ne otvara se ovaj link, a imam pitanje vezano baš za bateriju laptopa.

Da li baterija treba da se vadi iz laptopa ukoliko je laptop povezan sa strujom?

naca:
upropastila sam bateriju na laptopu,koliko odmah,što sam sve vreme bez potrebe držala uključen laptop u struju. :n22:
to bi trebalo samo po potrebi da se puni.
pošto je od toga prošlo ohoho godina,izvadili su mi bateriju,da ne džudži za dž,kad ionako ne radi,tako da je ko običan komp,stacioniran ne jednom mestu blizu štekera  :)hah

senna:
iako mi je laptop skoro nov, 4 meseca, baterija u zadnja 2-3 dana je strašno oslabila.
ne može ni 3 sata da izdrži. s toga sam je izvadio i laptop priključio na struju.  :n4:  ](*,)
moraću da odem do gigatron-a.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju