Autor Tema: Pravila foruma  (Pročitano 32892 puta)

Van mreže Sklerozica

  • Administrator
  • *****
  • Poruke: 110034
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
Pravila foruma
« poslato: Januar 24, 2008, 06:20:48 posle podne »
1. Tekstovi sa ovog foruma ne menjaju Vašeg lekara. Imajte to na umu ako želite da primenite nešto što ste ovde pročitali. Ovaj forum i članovi koji pišu, ne mogu biti odgovorni za neželjene posledice.

2. Tekstovi koji se ubacuju na forum, a Vi niste autor, moraju imati izvor, t.j. link sa kog je preuzet, ili ime štampanog izdanja i ako postoji ime autora, navesti i to.

2a. Tekstovi koji se ubacuju na forum ne smeju biti na stranim jezicima. Službeni jezik foruma je srpski. Pored njega, nije sporna upotreba maternjeg jezika za članove iz Hrvatske, Bosne i Crne Gore.

3. Slike koje postavljate na forum, moraju biti na nekom host serveru, namenjenom takvom sadržaju. Uputstvo za Imageshack imate na ovom linku

4. Zabranjeno je omalovažavanje i vređanje učesnika, posebno po nacionalnoj, rasnoj, verskoj ili drugoj pripadnosti, ili seksualnoj orijentaciji.

5. Zabranjeno je obelodanjivanje ličnih podataka o ma kom učesniku Foruma

6. Zabranjeno je korišćenje više različitih nadimaka.

7. Zabranjen je svaki vid diskriminacije, neposredne ili posredne, po bilo kom osnovu(rase, pola, nacionalne pripadnosti, društvenog porekla, veroispovesti, imovnog stanja, kulture, jezika, starosti i psihickog ili fizickog invaliditeta)

8. Na ovom forumu, međustranačka i međunacionalna (ex Yu) politika, nije poželjna. Svako odstupanje od toga će biti uklonjeno a uporni ili zlonamerni korisnici-banovani. Naše dijagnoze ne znaju za nacionalnost i stranačku obojenost, pa ponašajmo se i mi tako. ;)

9. Neki delovi foruma, nisu dostupni neregistrovanim korisnicima i članovima bez poruka.

10. Piraterija nije poželjna i iz tog razloga, poruka će biti uklonjena ako sadrži neki link ili smernice ka nelegalnom sadržaju.

11. Svaki vid reklamiranja je najstrože zabranjen.

-----------------------------------------------------------------------------------------

U slučaju da ne možete da pristupite a imate registrovan nalog, kontaktirajte nas preko e-mail-a  forum@hendidrustvo(tačka)info


Hendi-društvo

Pravila foruma
« poslato: Januar 24, 2008, 06:20:48 posle podne »

 

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.