Autor Tema: Najdanovi krugovi  (Pročitano 23335 puta)

Van mreže miks

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac

Hendi-društvo

Najdanovi krugovi
« poslato: Oktobar 18, 2012, 11:36:42 posle podne »

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
Odg: Najdanovi krugovi
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 18, 2012, 11:37:28 posle podne »
Nešto iz ličnog iskustva?

Van mreže Sundjer.Bob

• Član
  • **
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 19, 2012, 12:30:42 posle podne »
Gubljenje vremena,iz ličnog iskustva.

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 19, 2012, 02:08:37 posle podne »
ja sam vec pisala o ovome.iz licnog iskustva..pa,ne znam ni sama ..tad sam jos bila ok,gubljenje vremena u svakom slucaju,jos ,ako ti nisu u blizini..ma,mi ne znamo ni za vitamine ,na pr da li su gubljenje para i vremena,kao i za mnoge druge stvari  :m3: :n24:

Van mreže miks

• Član
  • **
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 19, 2012, 09:52:02 posle podne »
Ja sam imao pozitivno iskustvo ali nije nista spektakularno,samo malo poboljsanje,ali dok sam tamo stajao cuo sam od drugih koji su pre vise godina dolazili da su imali veoma dobre rezultate.Na primer jedan momak je imao izuzetne rezultate za problem sa kicmom,bar tako kaze,ne vidim zasto bi lagao posto ne uzima novac.Ako postoji negativno zracenje sigurno da postoji i pozitivno.

Van mreže barbika

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Da vec danas bude bolje , daj nam Boze malo volje
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 19, 2012, 10:29:59 posle podne »
 :m3:

nista covek ne moze da izgubi,oticicu i ja  :n14:

Van mreže miks

• Član
  • **
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 19, 2012, 11:38:39 posle podne »
Probaj zasto da ne!Nikad se ne zna sta coveku moze pomoci.Ali pazi nekoliko stvari.
-Ako neko pokusa da ti uzme novac u ime nekih saveta itd.
-Pazi na raspored dolaska i vreme boravka u krugu-ne treba preterivati
-Koliko cesto dolaziti  moze se  saznati ako se kupi knjiga u prodavnici u blizini kruga-tako je bilo pre nekoliko godina,ne znam kako je sada
-Na tv-u je bila emisija u kojoj se pojavljuju neki sumnjivi ljudi koji navodno daju savete,mozda cak pregledaju ljude itd.Prevaranata ima.

Van mreže barbika

• Član
  • **
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 20, 2012, 09:38:36 pre podne »
pročitah da se ide 2 dana za redom po 20 min. a posle tek 13 dan  :n14:
može da se ponovi posle toga tek za 2 nedelje,
ne znam da li je to prava informacija  :m1:
zna li neko kako se i koliko puta ide tamo

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 20, 2012, 02:59:21 posle podne »
tako se ide barbi..2 dana za redom po 20 minuta,ali ja sam isla posle nedelju dana ,a ne 13 .dan..sad ne zman raspitaj se,a mozes dosta i da procitas na netu o tome..posle se ide opet za nedelju dana,znaci 21.dan i to je ,kao jedan ciklus..neki idu jednom nedeljno,a neki kad stignu..tako su bar pricali ljudi kad sam bila tamo.Tebi bar nije daleko,pokusaj,nista ne gubis  :m1:..uglavnom,neki kazu da im je bolje,neki kazu da je glupost,kao i za sve uostalom,dok ne probas ,ne mozes ni znati  ;)

Van mreže miks

• Član
  • **
« Odgovor #9 poslato: Oktobar 20, 2012, 09:44:53 posle podne »
Odlomci iz knjige Najdanovi krugovi

Velika i mala bioloska polja,gledano po dimenzijama.Malih je mnogo, avelikih malo.Najveca bioloska polja su:

1.Mala Krsna-krug precnika 5 metara,jacine 10 atera,sa dometom od 10 km u visinu

2.Drzava u Africi Zair(Kongo) sa krugom od 6 metara,jacine 9 atera sa dometom 6km u visinu

3.Selo Mokra kraj Bele Palanke,jacine 8 atera i precniukom 5 metara

Terapija u Maloj Krsni

-Prvog dana 30 minuta
-Drugog dana 30 minuta
-Sledi pauza od 5 dana,pa sesti dan 30 minmuta
-Sledi pauza od 5 dana,pa sesti dan 30 minuta

U selu Mokra

-Prvi,drugi i treci dan po 50 minuta
-sledi pauza od 5 dana,pa sestog dana 40 minuta
-zatim 13-og i 14-og dana jos 40 minuta

Deca do 10 godina zrace se polovinu vremena

Trudnice imaju poseban raspored

KONTRAINDIKACIJE

-kod osoba sa ugradjenim stimulatorom srca-pejsmeker
-zene za vreme menstrualnog ciklusa
-upotreba lekova pre i nakon ozracivanja

Napomena: U Maloj Krsni pored osnovnog kruga,verovatno je precnik 5 m. postoji jos jedan siri krug,za koji kazu da ga je ucrtao covek koji ima kucu pored kruga.Prica se da on zeli da mozda proda kucu po velikoj ceni ili da naplacuje.Tako je bilo pre nekoliko godina.Sada ne znam.

Van mreže barbika

• Član
  • **
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 20, 2012, 10:05:53 posle podne »
hvala Tajci,hvala miks   :n20:

Van mreže miks

• Član
  • **
« Odgovor #11 poslato: Oktobar 20, 2012, 11:04:24 posle podne »
Ima jos svasta u knjizi,ali ne mogu celu da je prepisujem.Pise i o mnogim bolestima koje moze (iz)leciti.Ima tamo citav spisak raznih bolesti.

Van mreže Daša

• Član
  • **
  • Grad: NS
« Odgovor #12 poslato: Septembar 29, 2013, 09:50:32 posle podne »
Nije loše,informacije radi, pročitati i ovo  :n14:

U energetsko polje "Najdanovi krugovi" u Maloj Krsni kod Smedereva, koje navodno leči mnoge bolesti, osim milionskog građanstva, ušli policija, tužilaštvo i zdravstvena inspekcija. Zbog nadrilekarstva i nezakonitog obavljanja zdravstvene delatnosti, zabranjen je rad dvema agencijama čiji su vlasnici lekar i mašinbravar.
Konsultanti su svoje usluge naplaćivali između 500 i 1000 dinara, čak su pregledali postojeću medicinsku dokumentaciju i na osnovu nje, ili odoka, predlagale terapiju stajanja u krugu.
Sa stanovišta ministarstva zdravlja, slučaj je rešen, tako što „konsultanti” neće tumačiti lekovitost čudotvornih polja. Ali ljudi i dalje dolaze...
U proteklih deset godina u lekovitim "Najdanovim krugovima" stajalo je najmanje milion ljudi, a pacijenti su za pristojnu sumu dobijali terapiju sa "prepisanim" vremenom stajanja u krugu.
Konsultacije lekara specijalista fizikalne medicine, kardiologa i internista naplaćivane su od 500 do 1.000 dinara. Razgovor s bionergetičarem ili radiestezistom staje 1.000 dinara.
Određivanje tablice za korišćenje energetskog polja, a određuje je stručno lice sa "desetogodišnjim iskustvom" (mašinbravar prim. aut.) košta 200 dinara.

Ne postoji, međutim, nikakva zvanična provera navodnog energetskog polja.
Oni koji sebi traže lek ne žale novac ni vreme i ne osvrću se na zabrane. Svakodnevno je ovde na stotine ljudi.
Kuda idu dobrovoljni prilozi?
Policija još istražuje gde ide novac od dobrovoljnih priloga koje građani ostavljaju za izgradnju crkve. Protojerej Boško Savić, koji ne zna koliko je novca prikupljeno za pet godina, kaže da novac odlazi na račun Odbora crkve u Skobalju i da je sve što je skupljeno već je utrošeno za gradnju crkve. Prosečno, dnevno ljudi ostave od 1.000 do 2.500 dinara,
Kroz ovo sanduče, po našoj računici, prošlo je najmanje milion dinara.

Na zidu Petrovićeve kuće, takođe je ugrađena kasica za novac, a pored nje je rukom ispisano na panou: “Narod koji stoji u ovom krugu nije u obavezi da ostavlja novac, sem ako to sam želi. Centar zračenja je kod obeleženog metalnog stuba i prostire se tri i po metra u širinu.
Lečenje prirodnom bionergijom, objašnjava gazdarica Jelka, traje dvadeset minuta u prva dva dana, uzastopno, a zatim se nastavlja posle trinaestog dana.
- Kažem, svima koji dođu, nek vam Bog pomogne. Ima onih koji kažu da ovo nije nikakva banja, neko je jedne noći na asfaltu pred mojom kapijom napisao „ovo je prevara“. Šta da radim, ljudi su ljubomorni, misle da sam od para koje ostavljaju nevoljnici kupila stan. Ali, ljudi izmišljaju, svašta. A, takvima ni banje ne mogu pomoći – završava priču Jelka.
Bilo kako bilo, tek, njeno dvorište nikad nije pusto...

http://www.alexanthorn.com/arhiva/strane/misterije/ms06.htm

Znam lično troje ljudi koji su ,između ostalog,posjećivali i to mesto...ali  nažalost "ćorak:m2:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #13 poslato: Septembar 29, 2013, 10:00:46 posle podne »
 :D
Senzacionalizam i lov na sitnu boraniju mada je ovo zanimljivo:

Citat
Zbog nadrilekarstva i nezakonitog obavljanja zdravstvene delatnosti, zabranjen je rad dvema agencijama čiji su vlasnici lekar i mašinbravar.

Znači li to da najdanovi krugovi ipak imaju neki zdravstveni učinak?  :n30:

:)hah

Van mreže raca

• Moderator
« Odgovor #14 poslato: Septembar 29, 2013, 10:16:02 posle podne »
Mene zanima koju oblast u lečenju je pokrivao ovaj mašinbravar? :m3:  ;D

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.