Dg > Suplementi

Magnezijum hlorid

(1/6) > >>

tatijana:
Evo me ,konacno..razmisljam vec duze vreme da otvorim novu temu,al  :n11: :n14:
Znaci,ovako..pre oko mesec ipo dana sam pocela da pijem Mgcl2,posto sam na nekoj grupi na f procitala da moze pomoci kod spazma,regulacije probave,a kako sam posle procitala i za razne druge probleme sa kojima se susrecemo.
Zahvaljujuci jednom ljubaznom coveku ,dosla sam do magnezijum hlorida tj on mi je poslao,jer ga u mom gradu nigde nisam mogla naci.
Kupuje se u rifuzu,a mogu vam u apoteci izmeriti 33 gr ,koliko treba rastvoriti u litru vode.Pre toga,vodu treba prokuvati i kad se ohladi rastvoriti mag.hlorid.Pila sam oko 10 dana,ali sam tada ,a i pre toga bila u relapsu,tako da sam prekinula (zbog pulsne).Nakon tog prekida od 5 dana,nastavila sam da ujutru i uvece,pijem mgcl2,po jednu malu soljicu sa kafu.
Za sada mogu da kazem da mi je probava redovnija.Ovo pogorsanje mi je bilo najgore do sada,ali hvala Bogu sad mi je bolje.Mogu bar da zavrsim po kuci sta treba,a pre pulsne sam jedva isla do kupatila,i to uz pomoc ,naravno..Kako mi pre ove (poslednjih par puta pulsna nije pomagala),kljukala sam se i raznim vitaminima.
Sto se spazma tice,situacija je kao i ranije,mozda za nijansu bolja,ali ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim,jer sam ja i veliki meteoropata,pa se moje stanje menja kao vreme(ali,bukvalno  :n14:)
Planiram da pijem jos mesec dana,pa da napravim pauzu bar 2 meseca..
Obavestavacu vas o promenama (nadam se pozitivnim),ako ih bude  :D

Nesli:
ja pijem obicni mg i posle mesec dana i raznih isprobavanja doza, prekida i sl., mislim da ima mali uticaj i da mmi, ipak, malo pomaze kod spazmi

Brat:
Ja isto mislim da mi MgCl2 malo pomaze kod spazma, a i probava je malo bolja.

Ena:
Nedelju dana pijem magnezijum šumeće,ujutru i uveče i bol u nogama se smanjio.Mada nekad pred spavanje popijem i tabletu magnezijuma.

Kiza78:
Meni kod spazma u velikoj meri pomaže konbinacija Kalcijum , magnezijum cink koje pijem u tabletama 3x dnevno...dosta o ovoj konbinaciji našao sam u prehrani kod profesionalnih sportista....vredi probati...ali prve rezultate počneš da osećaš tek posle 2-3 nedelje redovnog korišćenja....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju