Autor Tema: phpBB 3 Gold  (Pročitano 4957 puta)

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
phpBB 3 Gold
« poslato: Decembar 15, 2007, 11:55:00 posle podne »
Konačno, posle toliko godina razvijanja, isprobavanja i milion beta i RC izdanja.  ;D

http://www.phpbb.com/

Možda i presvučemo ovaj, jednog dana. Da sačekamo SMF 2.0 a onda odluka. :)

Hendi-društvo

phpBB 3 Gold
« poslato: Decembar 15, 2007, 11:55:00 posle podne »

Van mreže noodle

• Novi član
  • *
  • http://markoteodorovic.info/
    • DonorHeroj - Spasi živote, zaveštaj organe!
Odg: phpBB 3 Gold
« Odgovor #1 poslato: Septembar 17, 2009, 01:39:04 posle podne »
ne znam koliko je to pametna odluka. cini mi se da je smf1 manje zahtevniji od phpbb3, a kamoli smf2. cak razmisljam da moj skolski forum prebacim na smf jer imam na phpbb3 gomilu botova koji samo spamuju...

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #2 poslato: Septembar 17, 2009, 05:09:44 posle podne »
Uh, pa to odavno nije u kombinaciji. :)
Probao sam trojku na ovom serveru i nije mi se dopalo kako radi, tako da sam digao ruke od nje. Sada se malo igram sa MyBB u localu i čekam SMF 2 ( i dalje  >:D ) i ako ne donese neko iznenađenje u odnosu na RC verziju, vrlo je moguće da se prebacimo na MyBB. Naravno, posle testa sa potpuno konvertovanim forumom.

Van mreže noodle

• Novi član
  • *
  • http://markoteodorovic.info/
    • DonorHeroj - Spasi živote, zaveštaj organe!
« Odgovor #3 poslato: Septembar 17, 2009, 06:11:03 posle podne »
nije valjda koliko dobar??
iskreno, ne mogu da trazim bog zna kako jer nemam vremena da ga puno odrzavam, pa trazi sto vise opcija u osnovnom paketu i da me ne smaraju botovi.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #4 poslato: Septembar 17, 2009, 07:45:28 posle podne »
Hmm, dobar je u ovom slučaju subjektivna stvar. Ima više opcija od SMF-a u startu i to mi se dopada. Na prvi pogled je ružan, ali ubacivanje druge teme rešava taj problem. Jedino što me brine je njegova zahtevnost po pitanju resursa. MyBB 1.2 (već zastareo pošto je u opticaju 1.4) ima opciju kojom se reguliše njegova hardverska zahtevnost tj. brzina. :) Zbog toga ću uraditi konverziju ovog foruma ( u localu) pa to podići na server i tek tada dati ocenu o njegovom realnom radu.

Modifikacije se u velikom broju svode na snimanje plug-ina koji rade po principu uključi-isključi. Samo se postavlja pitanje da li je i potrebna neka modifikacija osim, eventualno, SEO moda. :)

Kažu za njega da kopira vbulletin.

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.