IT > Hardver

cudan zvuk

<< < (2/5) > >>

Sklerozica:
još nešto zbog poređenja, mnogi su gore sivo/srebrni kao ovisrednji se naduvao

Nesli:
proveri [oslusni ga, dodirni kratko centar] i ventilator na grafickoj kartici i vidi da li, mozda od njega dolazi cudan zvuk.
mozda ti se ona pregreva, iako, cvrcanje, cesto, po mom iskustvu dolazi od nekog sporednog elektrolita [koji moze biti i u napajanju i u maticnoj i na grafickoj...]

Ljubomir:
 A šta kada se čuje ventilator? Jel ima neka caka, da se izduva prašina  ili   :m1: Kad uključim komp čuje se jako zujanje, mislim 100% je nešto što se okreće a kad ga kucnem sa strane ono prestane. Probaću da ga otvorim i pogledam da li nešto smeta ventilatoru, možda je ispalo nešto  :D neka žičica...

Sklerozica:
Otvori komp, očisti od prašine pa vidi kako će posle biti. Ako se nastavi, zamena. Na sreću, obični ventilatori nisu skupi.

Ljubomir:
Hvala

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju