Autor Tema: Biodvig imuno formula  (Pročitano 3396 puta)

Van mreže miloskg

  • Član
  • **
  • Poruke: 382
Biodvig imuno formula
« poslato: Decembar 28, 2011, 04:13:08 posle podne »
Elem ima jedna firma u kragujevcu bavi se preradom meda i pravi razne preparate na bazi meda. Kod njih sam nasao jedan melem na bazi meda i pudera lekovitih biljcica, kazu da pomaze u jacanju imuniteta, i navodi se da pomazu organizmu da obnavlja mijelin. Sve u svemu ukus je ok, jede se tri puta dnevno po jedna kasicica pre obroka, cena je bagatela ako ce to doneti boljitak. Imate i zvanican sajt stim sto nije azuriran odavno i sto su cene vece za nekih 20-30% od prikazanih na sajtu, ali je opet bagatelna cena :D
Probajte, ja sam uzeo da probam pa cu da javim rezultate, uglavnom preporuceno je da se primenjuje 2-3 meseca pa da se pravi pauza!

Hendi-društvo

Biodvig imuno formula
« poslato: Decembar 28, 2011, 04:13:08 posle podne »

Van mreže tatijana

  • Član
  • **
  • Poruke: 11247
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
Odg: Biodvig imuno formula
« Odgovor #1 poslato: Decembar 28, 2011, 06:31:45 posle podne »
probaj,pa javi  n32

 

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.