Autor Tema: Stanje prevoza putnika u Srbiji - Anketa  (Pročitano 2327 puta)

Van mreže HendiHelp

  • Novi član
  • *
  • Poruke: 2
Stanje prevoza putnika u Srbiji - Anketa
« poslato: Avgust 09, 2011, 09:06:45 posle podne »
ZDRAVO SVIMA!  :n23:

Ja sam Maja. Studiram Građevinski fakultet u Beogradu i trenutno radim diplomski rad na temu: "Pristupačnost železničke infrastrukture i mere za unapređenje putničkog saobraćaja". Između ostalog, u okviru diplomskog sprovodimo anketu koja treba da obuhvati 400 ispitanika različitih starosnih struktura i najrazličitijih profesija. Takođe, anketa treba da obuhvati i oko 60 osoba sa bilo kakvim vidom ili stepenom invaliditeta.
Pitanja nisu teška i odnose se na vaše (ne)zadovoljsto stanjem u železničkom saobraćaju tj. saobraćaju uopšte, popunjavanje ne traje više od pet minuta.

Svaka vaša pomoć će mi biti od velikog značaja, i nadajmo se da može uticati da se zaista stvari promene na bolje.
Anketu možete preuzeti ovde.  Unapred hvala!  n32

Hendi-društvo

Stanje prevoza putnika u Srbiji - Anketa
« poslato: Avgust 09, 2011, 09:06:45 posle podne »

 

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.