Hajde sad da procitas malo bolje:
Dakle, predlazem ti da prekines ovaj razgovor sam sa sobom (sve se vidi iz IP adrs), i prikljucis se projektu u kome ucestvujem i ja, koji ima neke slicnosti sa ovim sto ti pokusavas, samo je malo komplikovanije. Vidim da imas entuzijazma i preduzimljivosti, pa bi nam to dobrodoslo, posto je ovo radis smesno (uz svo postvanje!).Nenad
Deo recenice "posto je ovo radis smesno (uz svo postavanje!)" se odnosilo na to sto se je jedna ili maksimalno dve osobe (VIDI SE IZ IP OPSEGA, sto ti ne kapiras) registrovale kako deset razlicitih, i onda "kao" vode razgovor. A NE NA IDEJU DA POSTOJI FORUM ZA LJUDE SA HENKIKEPOM, JER JE TO I IDEJA OVOGA STO MI RADIMO:
Mogao bi da radis na forumu, kao sto si pokusavao i do sada, a mozda i na sajtu.
.
Prema tome kometari poput:
Smešna je želja da se napravi mesto gde bi se ljudi družili, pa makar to bio i virtuelni svet?
ili
najgroznije je to što si napisao da je ovo što radi(mo) smešno.... da imaš mrvicu smisla za život a ne samo za filozofiranje shvatio bi da je samo jedna reč na ovom forumu jača od bilion tvojih naučno proverenih projekata.... život je nenade bez korica....
su kranje besmisleni, jer te ja i zovem da radis na forumu, sa mnogo boljim mogucnostima jer nije phpBB, vec je bolji jer je placeni softever!!! I kakvi crni projekti covece! Pa ja bolujem koliko i ti!!! Nego si potrcao da sa svih svojih naloga pocns pljuvati po menei jer ti je povredjena sujeta, jer sam ti rekao da je forum (bar sa ovih deset clanova, a od toga si se ti registrovao kao 9) OBICNA FARSA, ne znam sta ce biti u buducnosti, mozda i bude PRAVIH CLANOVA, STO TI I ZELIM. Kako ste "svi" krivo shvatili nesto sto je OCIGLEDNO NA STA SE ODNOSI.
A to, sto ti pravis gomilu postova po principu copy/paste, pa si se sa nekim zamerio i mene zamenio sa njim, to je tvoj problem!
Voleo bih da mi objasnite na šta se ovo odnosi i zašto zovete nekog sa šizofrenijom da Vam se priključi?
Reako sam ti da je to metafora, bez namere da ta uvredim.
stvarno ne razumem čemu napad?....i nastup najgori mogući koji sam skoro videla....
Jel ovo zvuci kao napad ili prijateljska ponuda:
...i prikljucis se projektu u kome ucestvujem i ja, koji ima neke slicnosti sa ovim sto ti pokusavas, samo je malo komplikovanije. Vidim da imas entuzijazma i preduzimljivosti, pa bi nam to dobrodoslo........Ako si zaniteresovan, a bilo bi lepo, na adersu koju sam ostavio (pod nalogom N.M.) ostavi svoje PRAVO ime i prezime, koje si godiste i iz kog grada si, koje si struke.
Srdacan pozdrav,
Nenad
A o dezinformacijama na forumu i da ne govorim. Kad sam iz zezanja napisao koja je cena interferona, i rekao da je potrebno da ga uzima onaj ko moze, odmah si potrcao da napises da se taj lek primenjuje deset godina i nista nije pokazao??!!! To je odgovrio lik kome je to bio prvi post??!!, neposredno posle mene. PA VAS JE NAVODNO DESET, I BAS STE SE SKUPILI U TRENUTKU KAD SAM JA POSTOVAO??! Zar ti to ne deluje, blagoreceno glupo? CEO SVET PRIMENJUJE INTERFERON, DOKAZANO DA USPORAVA BOLEST, I SAD SI SE TI NASAO NAJPAMETNIJI DA KAZES DA NIJE??!!! ILI GA TI NE DOBIJAS PA ONDA PO PRINCIPU KISLOG GROZDJA?
Ma uozbilji se covece, i uradi nesto orginalno, ne pumpaj postove tako sto prepisujes, pa ti se neko sad nakacio. NEMOGUCE JE, da neko koje (PRE)pisao neke vrlo kvalitetne postove (tj. ti), na kraju lkaze da interferon ne valja. A valjda je ne sumnjivo da si to bio ti ili taj drugi koji radi sa tobom (ako ga ima), ili ces nastaviti da izigravas....to sto izigravas.
I nemoj brisati postove kao sto si reako da neces, pa ako neko slucajno naleti, bar da vidi o cemu se radi. A ja sam stranice ionako snimio. Za svaki slucaj.