Autor Tema: Pogled unazad - naše priče  (Pročitano 322580 puta)

Van mreže Nesli

• Moderator
  • Pol: Muškarac
  • Quidquid latine dictum sit, altum videtur :D
  • Grad: Novi Sad
Odg: Pogled unazad - naše priče
« Odgovor #225 poslato: Avgust 26, 2010, 08:05:16 pre podne »
uh, THRESHOLD primi moje iskreno saucesce!
sumnjam da ti bilo koja i bilo cija rec moze utesiti
jedino ti vreme moze, malo ublaziti tugu...

Van mreže Daca

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #226 poslato: Avgust 26, 2010, 09:43:13 pre podne »
Prosto ne mogu da verujem...   :'(
THRESHOLD,primi moje iskreno saucesce u bolu za izgubljenom verenicom. :(   
Neka pociva u miru,i da je andjeli cuvaju...

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #227 poslato: Avgust 26, 2010, 10:03:09 pre podne »
Treshold primi veliko saucesce. Potreslo me ovo, tako mlada devojka... :(
..secam se da niste bili sigurni u dijagnozu.. Tuzno..

Van mreže naca

• Global Moderator
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Dg: MS
  • Grad: NBgd
« Odgovor #228 poslato: Avgust 26, 2010, 10:14:29 pre podne »
Moje saučešće THRESHOLD  :'(

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #229 poslato: Avgust 26, 2010, 10:23:08 pre podne »
THRESHOLD primi moje saučešće.Nema reči koje bi mogle tvoj bol ublažiti. :(

Van mreže Anaid

• Član
  • **
  • Dg: Always look on the bright side of life
« Odgovor #230 poslato: Avgust 26, 2010, 10:51:47 pre podne »
Iskreno saucesce  :'( Nemam rijeci sta da kazem,uz tebe smo svi da izdrzis  :'(

Van mreže THRESHOLD

• Član
  • **
« Odgovor #231 poslato: Avgust 26, 2010, 11:50:50 pre podne »
Uvek sam bio jak i sve zivotne jade podnosio stoicki, ali ovo me je totalno upropastilo. Ovakav gubitak se nikada ne moze preboleti niti zaboraviti. Ne moze  ni shvatiti mene u potpunosti neko ko nije bacio bar jedan letimican pogled na nju. Onaj ko to jeste ucinio zna o cemu pricam. Izgledala je kao lutka iz izloga sa velikim zelenim ocima. U stvari ona je bila dete od 27 godina i nikada se u zivotu nije namrstila. Ne verujem da cu ikada vise sresti na nekoga slicnog jer je ona sto bi rekao moj brat svestenik bila andjeo na zemlji.

Bio sam ateista do 18. avgusta kao i moji preci sve do cukundede, ali sada znam da neka visa sila postoji. Ne zamerite mi sto pisem ovoliko, ali zelim da svoje iskustvo podelim sa vama kako bi na mom primeru uvideli neke stvari.

Znaci ona je bila zdrava kao dren sve do dana kada smo otisliu BG po verenicki prsten. Tada su se javili prvi simptomi bolesti. To je bilo 29. aprila, sutradan je bila dobro da bi 1. maja dozivela totalni kolaps. Posle provedenih 20 dana u bolnici i znatnog oporavka dosla je kuci i u narednih 15 dana potpuno se oporavila. Nastavili smo sa organizacijom svadbe jer je bila potpuno zdrava.

28. avgusta moj rodjeni deda dolazi i donosi rakiju za bukliju. Imao je 73. godine i bio u besprekornoj fizickoj kondiciji. Zamislite dedu sa definisanim trbusnim misicima i coveka koji svakog dana pesice predje najmanje 15 km.

29. avgusta on umire iznenada. Kasnije je utvrdjeno da je imao rak debelog creva i tumor koji je rastao 10 godina. On je to ocigledno krio od nas. Nedelju dana od njegove smrti je palo na moj rodjendan 4. avgusta. Koincidencija jos jedna!!!

18. avgusta umire iznenada Bojana, a 40 dana joj je na dan svadbe. Jos jedna koincidencija. Svi datumi su povezani sa svadbom.

Takodje u tri navrata ove godine imao sam snove(jedini snovi kojih se secam za zadnjih 5 godina) kojima nisam pridavao nikakav znacaj pogotovo zato sto sam bio ubedjeni ateista ili kako bi rekli pratio sam filozofiju pozitivizma. U prvom snu umire mi taj moj brat(i najbolji drug) svestenik i to mi neko nepoznat javlja telefonom. U drugom snu sanjam kako mi javljaju da mi je rodjena sestra umrla, a u trecem, nedelju dana pre 18. avgusta sanjam da mi se sestra ubila.

U sva tri sna sve je bilo toliko realno i upecatljivo da sam ja i kada bih se probudio dugo ostajao u nedoumici da li je to stvarnost. Ni u jednom snu nisam znao uzrok smrti i kako je do nje doslo i u snu bih razbio glavu razmisljajuci o tome. Evo ni sada  ne znam kako je ona umrla i svaki dan o tome mislim.

Po meni je ovo veoma ocigledan znak postojanja neke sile koja se umesala. Da li je to bog ili nesto drugo ja ne znam. U svakom slucaju resio sam da krenem u crkvu jer je to jedino logicno sto  mogu da uradim. Nadam se da ce ovo onima koji ne veruju kao sto ja nisam pomoci da nadju taj dokaz koji su ceo zivot trazili. Meni je dokaz o postojanju, da kazem boga, dosao u vidu budaka u celo nazalost.

Jos jednom izvinite zbog dugacke price..

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #232 poslato: Avgust 26, 2010, 12:34:12 posle podne »
Nemoj se izvinjavati,tu smo da te saslušamo,jer postoji potreba da se ispriča deo koji guši i boli.Uz tebe smo.

Van mreže Ljubomir

• Moderator
« Odgovor #233 poslato: Avgust 26, 2010, 01:27:20 posle podne »
Moje saučešće...

Van mreže musoki

• Član
  • **
« Odgovor #234 poslato: Avgust 26, 2010, 02:28:17 posle podne »
THRESHOLD, moje iskreno saučešće.                                                                 

Van mreže busybee

• Član
  • **
« Odgovor #235 poslato: Avgust 26, 2010, 02:28:58 posle podne »
Uh, primi i moje iskreno saucesce. Ti si jos uvek u soku zbog nacina na koji se sve dogodilo, treba ti vreme.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Grad: Beograd
« Odgovor #236 poslato: Avgust 26, 2010, 04:41:08 posle podne »
THRESHOLD, primi moje iskreno saučešće. Znam da ove reči ne vrede ništa. Čista kurtoazija za koju nisam siguran ni da li ti nešto znači. Nje više nema a samim tim ni dela tebe a tu utehe nema. Ko je izgubio nekog voljenog, to zna. Budi jak i nadajmo se da je sada negde gde je lepše nego ovde.

Van mreže enadedic

• Član
  • **
« Odgovor #237 poslato: Avgust 26, 2010, 04:45:20 posle podne »
Treshold primi moje iskreno saucesce. Lepo je sto si je voleo toliko i to se videlo svaki put kada si pisao na ovom forumu.

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
  • Grad: Leskovac
« Odgovor #238 poslato: Avgust 26, 2010, 06:07:34 posle podne »
Moje saučešće.

Van mreže Brat

• Član
  • **
  • MS
  • Dg: M S
  • Grad: Doboj, BiH
« Odgovor #239 poslato: Avgust 26, 2010, 10:13:25 posle podne »
Samo da znaš da sam u mislima s tobom. Ne daj se!

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.