IT > Internet

Google Earth

(1/2) > >>

Nesli:
Novi Beograd je predstavljen u 3D projekciji na Google Earthu, jednoj od najpopularnijih usluga na internetu. Kako je rečeno na promociji, u 3D formatu se nalazi oko 700 objekata, a opština Novi Beograd je prva opština koja koristi ovaj vid promocije u Srbiji.

“Za sedam meseci je izrađeno oko 700 objekata različite namene: svi vrtići, škole, zdravstveni i stambeni objekti kao i spomenici kulture, našli su svoje mesto u novom 3D svetu”, istakao je realizator projekta Željko Zdravković, i dodao da su objekti postavljani na internet selektivno, kako su izgrađivani, a da danas predstavljaju kompletan projekat.

izvor: mikro.rs


potreban je Google Earth Plug-in za browser ili Google Earth

Машинка:
KONAČNO JE STIGAO: Google predstavio Street View za Srbiju

Novom aplikacijom Google-a u Srbiji su potpuno pokriveni gradovi Beograd, Niš i Novi Sad, a novi servis će u našoj zemlji biti dostupan za nekoliko dana.
Kompanija Google predstavila je danas u Beogradu Street View, servis koji omogućava korisnicima virtuelne šetnje ulicama gradova Srbije, da pronađu određenu lokaciju u nekom mestu, i da pogledaju kako izgleda okolina mesta koje žele da posete.
Predstavnici Google-a su na prezentaciji najavili da će za tri do četiri meseca specijalni automobili te kompanije obići oko 70 gradova i sela u Srbiji da bi snimili lokacije i tako ih učinili dostupnim na Street View servisu za pregledanje na računarima, tabletima, smartfonima.

Опширније на: http://www.telegraf.rs/hi-tech/1148426-konacno-je-stigao-google-predstavio-street-view-za-srbiju

Daša:
 :ye: moći ćemo šetati   :n13:

senna:
šetnja bez korišćenja nogu, kako je to "lepa" šetnja  :)hah

Nensy035:

--- Citat: senna  Jul 11, 2014, 11:23:55 posle podne ---šetnja bez korišćenja nogu, kako je to "lepa" šetnja  :)hah

--- Kraj citata ---
masta moze svasta  ::D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju