Da ne gušim tamo u temi "kako ste". Zbunjeno već treći dan.
Sat vremena ostala kod neurologa, manje kod fizijatra. Kod fizijatra tamo više neću ni da idem. Nema svrhe jer ponavlja sve isto, i po ko zna koji put pita kada sam operisala kolena!
Neurolog. Sat vremena. Razgovor, pregled. Dakle, od NG MORAM kod kardiologa ili kod kardiologa interniste i to nekog "dobrog"...Problem sa srcem nema veze sa CP.
Dalje, MORAM da uradim sve analize vezane za osteoporozu. Traži takođe da se tačno utvrdi stepen tel.oštećenja i bez nekih mojih molbi ili zahteva piše da je neophodna tuđa nega i pomoć...to isto piše i fizijatar.
Vitamini, Diklofenak duo, promena psih.terapije. Psih promenila terapiju istog dana.
Zbunjena sam.
Samo sam došla na kontrolu, rekla da se saplićem po kući i žalila se na bol koji traje već mesec dana..ne mogu noću da se okrenem sa jedne na drugu stranu, i problem mi je i kad ustajem sa stolice, sa kreveta, kad izlazim ispod tuša, kada se uopšte okrećem.
Dobih i novu dijagnozu skoliokifoza..mislim da tako piše.
I tako, ne kukam. Samo razmišljam o tome kako sam bila ubeđena da je neurolog već rekla da je srčana komora uvećana zbog CP..Gledala je ponovo sve papire koji su u kartonu i ovog puta kaže da to nema veze sa CP. I moram ponovo tamo čim završim pregled kod kardiologa i čim uradim probe ili analize, kako se to već zove, za osteoporozu.
Uh..uopšte mi se ne ide po lekarima, i ovo mi je previše.