Dg > Vežbe

vežbe u vodi

(1/1)

Jelena78:
Interesuje me da li je neko probao vežbe u vodi? Npr. akvabik ili sl.

Peca_Le:
   Ja vezbam u vodi, ali ne te moderne vrste, vec obicne vezbe istezanja, trbusnjake, vezbe ravnoteze, trcanje u mestu (ovo mi je najomiljenije :)) ... sve vezbe kao i na suvom.

Jelena78:
Znam da generalno plivanje ne bi trebalo da skodi, nego meni je problem sto jedini termin za bazen na koji ja mogu da stignem (zbog dece, posla ....) je taj kad je akvabik, pa me je interesovalo (jer jos uvek neznam sta se sme, a sta ne sme sa ms-om) da li uopste sme neka malo jaca fizicka aktivnost.
Da, i posle drugog porodjaja sam nabacila malo vise kilograma, a jos i razni lekovi koje pijem i koje sam primila su doprineli da se jos vise ugojim, pa mi treba neka jaca fizicka aktivnost.

Jelena78:

--- Citat: Peca_Le  Januar 28, 2011, 08:01:21 posle podne ---   Ja vezbam u vodi, ali ne te moderne vrste, vec obicne vezbe istezanja, trbusnjake, vezbe ravnoteze, trcanje u mestu (ovo mi je najomiljenije :)) ... sve vezbe kao i na suvom.

--- Kraj citata ---

Usvakom slucaju hvala ti na odgovoru:)

Navigacija

[0] Indeks poruka

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju