Huh nadam se da sam pogodila podforum
Radi se o sledecem:
Mihajlo Stevanovic rodjen je 24.03.2009 godine zivi u Srebrenici,sin je mog prijatelja i maloga sam videla kad je imao 2 meseca.Cinilo mi se da nije bas sve ok s njim jer je dete non-stop plakalo.Posle primljene vakcine DiTePer poceo je da dobija napade u vidu trzaja ruku i nogu,na na svako 15ak dana i napade.Sad skoro dve godine posle nakon mnogobrojnih poseta sto klinici u Banja Luci sto klinici u Tirsovoj u Beogradu decaku je dijagnostikovano sledece:
Epilepsia/Sy West G 40.4
Microcephalia Q 02
Cataracta cong. st post op III Q120 (operisao kataraktu u martu 2010)
I dalje ide na kontrolu u BGD sto placa normalno socijalno,al roditelji hoce da ucine sve da decaku bude sto bolje pa su pomislili da ga odvedu na kliniku Revida u koju kako sam ja obavestena dolaze ruski lekari.Ta terapija kosta oko 7000 KM (1.95KM=1 euro),oni taj novac nemaju pa pokusavaju na sve nacine da prikupe pomocu ljudi koji su voljni da pomognu.
od 01.12.2010 do 31.12.2010 na TVBN u BH se emituje sledeca poruka
POZIVOM NA BROJ 1457 U HUMANITARNOJ AKCIJI KOJA JE KRENULA 0D 01.12-31.12. NA BN TELEVIZIJI POD NAZIVOM "HUMANITARNI TELEFON" DARUJTE 1KM MIHAJLU STEVANOVIĆU IZ SREBRENICE I TAKO DOPRINESITE NJEGOVOM USPJEŠNOM LIJEČENJU I NJEGOVOJ SREĆNIJOJ BUDUĆNOSTI.
Medutim svaka pomoc bi im bila dobrodosla tako da su otvorili i racun kod NLB Razvojne banke koji glasi ovako
IBAN BA395620098094887025
STEVANOVIC BRANO
PARTIJA/ 13764441
ZUTI MOST SREBRENICA
SWIFT BIC: RAZBBA22
NLB Razvojna banka a.d.
Milana Tepića br.4
78000 Banja Luka
Bosnia and Herzegovina
za strane valute (EUR,USD,AUD,CAD,CHF,DKK,GBP,HRK,HUF,JPY,NOK,SEK)
SWIFT BIC: LJBASI2X
NOVA LJUBLJANSKA BANKA D.D.
LJUBLJANA
SLOVENIA
Posto roditelji nisu u mogucnosti da bilo gde objave ovaj apel za pomoc(nemaju internet) to sam ja preuzela na sebe,njima ne treba pomoc u novcu vec i u savetima ako iko ima slican problem ipak su to mladi ljudi koje je bolest sina šokirala.Unapred su zahvalni svima koji budu mogli pomoci na bilo koji nacin.
Mali Mihajlo na svoj prvi rodjendan