IT > Internet

Skype

(1/8) > >>

Nesli:
POPULARNA internetska usluga za tekstualne, audio i video razgovore Skype srušila se zbog još neutvrđenih razloga. Brojni korisnici Skypea iz cijelog svijeta preko svojih računa na Twitteru požalili su se da ne mogu koristiti popularni program.

Skype je odgovorio na isti način, preko Twittera, gdje su se ispričali korisnicima za poteškoće i poručili kako rade na njihovom uklanjanju. Ujedno su otkrili i da nisu sigurni što je točno uzrokovalo kvar. U večernjim satima po hrvatskom vremenu pojedinim je korisnicima opet omogućen pristup Skypeu, ali otklanjanje kvara u potpunosti moglo bi trajati čitavu noć

izvor i kompletan text: index.hr

Maki:
ja fino napisah sinoć da ne radi  >:D

barbika:
ja sam i jutros imala problem sa skype  :n22:
sad je vec resen problem  :ye1:

Lili123:
Hvala Bogu!!!  :ye1:

Nisam ni stigla da ukljucim Skype vec nekoliko dana zbog silnih obaveza, tako da me je ova vest o padu sistema veoma razocarala i zabrinula... :m3:

Sada sam srecna sto se skype uspesno vraca u normalu... :n16:

Maka:
Ja juce bila na skypeu tokom dana :a21m:
Izgleda preko veze :n11:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju