Dg > Suplementi

Zeolit

(1/10) > >>

Maka:
Da li neko koristi zeolit?

Preparati proizvedeni na bazi aktiviziranog zeolita se koriste za detoksinaciju organizma i kao prevencija raznih problema koji mogu nastati nepravilnom ishranom ili usled poremećaja metabolizma. Specifična struktura kristalne rešetke minerala zeolita omogućava njihovu upotrebu kao mineralnog sunđera koji skuplja sve otrove u organizmu, vezuje ih za sebe i sa fekalijama izbacuje napolje, ne ostavljajući za sobom nikakve hemijske zaostatke. Njegova efikasnost se ogleda pre svega kod detoksikacije organizma nakon prekomerne upotrebe alkohola, nikotina ili nekih drugih opijata, a primenjuje se i za sakupljanje neprijatnih mirisa, sprečavanje znojenja i stvaranja gljivičnih oboljenja i poboljšanje opšteg imuniteta.

Dobavljeno iz "http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%97%D0%B5%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82"

tatijana:
pre godinu dana sam se bas dosya zagrejala za zeolit i raspitivala se ,al eto ostade na tome..da li neko ima iskustva sto se tice ovoga?

Maka:


http://www.q4you.biz/download/pdf/Zeolit-Istrazivanja.pdf

http://www.vjesnik.hr/Razno/SL/Megamin/PDF/001.pdf
http://www.vjesnik.hr/Razno/SL/Megamin/PDF/002.pdf
http://www.vjesnik.hr/Razno/SL/Megamin/PDF/003.pdf
http://www.vjesnik.hr/Razno/SL/Megamin/PDF/004.pdf
http://www.vjesnik.hr/Razno/SL/Megamin/PDF/005.pdf
http://www.vjesnik.hr/Razno/SL/Megamin/PDF/006.pdf

Nesli:
videla si negde da ima da se kupi kod nas?

tatijana:
Mako,ovo mi je i ranije zvucalo bajkovito,cak i previse..Tokom godina sam koristila razne "cudotvorne napitke i lekove",poslednji je bio toliko hvaljeni germanijum..sada sam postala skeptik po tom pitanju,ali ne bih zelela da zbog tog skepticizma,zaobidjem nesto ,sto mozda i nije samo reklama.Iz tog razloga sam pitala da li neko ima licnog iskustva.Ukoliko si ga koristila,bila bih ti veoma zahvalna na informaciji  :n23:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju