Autor Tema: HANDY help-prevoz za sve vase potrebe  (Pročitano 1862 puta)

Van mreže bosko_vujnovic

  • Novi član
  • *
  • Poruke: 2
HANDY help-prevoz za sve vase potrebe
« poslato: Novembar 25, 2010, 01:30:50 posle podne »
Agencija za prevoz lica sa posebnim potrebama I svima kojima je potrebna pomoc – handy help-


HANDY HELPPomoc I prevoz od vrata do vrata osoba sa invaliditetom I svima kojima je potrebna fizicka pomoc.

Ovakav vid prevoza se koristi za odlazak na zeljeno mesto kako na teritoriji grada tako I dalje gde se ukaze potreba kao I zadovoljenje svojih licnih potreba.

Raspolazemo sa vozilom koje poseduje rampu i opremljeno je  za ulazak invalidskih kolica   za prevoz lica u kolicima I bez njih u zavisnosti od potreba.

Prevoz se vrsi za sledece potrebe:

      -    Carter voznje- povremene voznje
-   Odlazak kod lekara
-   Odvozenje na sve zeljene manifestacije ( pozorista,bioskope,sportske manifestacije,odvozenje i vracanje itd.)
-   Odvozenje na sve gradske trznice, Trzne centere I prodavnice po izboru
-   24 casa moguci pozivi za sve potrebe
-   Odvozenje na proslave,vencanja,sahrane, kao I vracanje .
-   Odvozenje  I vracanje u zakazano vreme u restorane I sve ostale vecernje I nocne ponude bez obzira na vreme I destinaciju
-   Organizaciju I odvozenje vise osoba na splavove ili zeljene restorane radi druzenja proslava rodjendana kao I povratak na zeljeno mesto.
-   Odvozenje u banke I sve ostale institucije javnog sektora I pomoc pri zavrsavanju odredjenih radnji.
-   Odvozenje na aerodrome ili docekivanje drugog invalidnog lica na aerodromu,zeleznickoj stanici u dogovoreno ili zakazano vreme.
-   Svu pomoc za lice koje se prevozi odredjen je vozac koji vrsi transport u smislu pomoci ulaska I izlaska  iz vozila,usputnog odlaska u apoteku prodavnicu, odlazak po rezltate laboratorije,overe dokumenata, odlazak do ambasada itd…

Ovaj vid poslovanja smo zamislili kao punu podrsku lica sa posebnim potrebama kao i svim starijim licima koji ne mogu sami da obave ono sto su naumil. Sve sto im je potrebno je da se pozove nasa sluzba i da nam objasne koji problem imaju a na nama je obaveza da ga resimo ako mozemo.
Kao sto smo vec rekli u bilo koje vreme vrsimo transport na bilo koju destinaciju znaci od 0 – 24.casa.

POSEBAN PROGRAM

Odvozenje u banjska lecilista kako kod nas tako I u inostranstvu
Odvozenje I dovozenje lica na bilo koje destinacije za letovanja I zimovanja


Ovim projektom je zamisljeno da je vozilo na raspolaganju 24 casa za sve potrebe korisnika sa specialno uradjenom rampom za ulazenje kolica zajedno sa korisnikom u njma.

Zbog potrebe ove delatnosti za nase sugradjane I sugradjanke kao sto su lica sa posebnim potrebama I lica starije dobi kojima treba pomoc za dinamicniji zivot koji bi trebalo da imaju I mogucnost da zive sto normalnijim zivotom pokrenuo sam ovu inicijativu za  usluznu delatnost licima sa invaliditetom I pomoc starijima.

               00381 (0)66- 93-00-902
Telefon : 00381 (0)66- 93-00-901
e-mail: hend.help@Gmail.com

HANDY HELP vas srdacno pozdravlja i ocekuje vas poziv
Za sva dotatna obavestenja javite nam se na ova dva telefona ili gore navedenim meilom.
Sa radom pocinjemo 01.12. 2010 od kada mozete zakazivati voznje a cene voznje su odredjene po zvanicnom cenovniku agencije.

Srdacan pozdrav
Handy Help


Hendi-društvo

HANDY help-prevoz za sve vase potrebe
« poslato: Novembar 25, 2010, 01:30:50 posle podne »

 

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.