Autor Tema: Moj neurolog  (Pročitano 147316 puta)

Van mreže alfa166

• Član
  • **
Odg: Moj neurolog
« Odgovor #45 poslato: Decembar 20, 2011, 11:35:37 pre podne »
Dijagnozu sam dobio na Vma , dr. Boskovic je moj neurolog tako da sam kao civilno lice ostao kod njih i prezadovoljan sam .

Van mreže Jelena78

• Novi član
  • *
« Odgovor #46 poslato: Januar 11, 2012, 02:13:49 posle podne »
Doktori koji su se slozili da imam ms su dr. Raičević nacelnik neurologije na vma, dr. Drulović i dr. Dujmović sa instituta za neurologiju. Svo troje su mi rekli da mi ne trebaju vitamini, eto bas ako hocu B vit. (dr. Raičević) i riblje ulje (dr. Dujmović),dr. Drulović je rekla da mi bas ništa ne treba. E, sad... Pre njih sam bila kod dr. Kovačevića u kcs, 10 meseci posle 1.napada-rbn, bila sam bas super, odnela mu da vidi rezultate mr na sta je rekao da ne gleda on moje snimke nego mene da nije ms nego zapaljenje mozga i kicmene mozdine. I tada me je on bombardovao vitaminima (bedoksin,beviplex, kalcijum, vit.c, sant-e-gal, oligogal+selen, OHB12 prvo svaki drugi dan pa jednom nedeljno). ALI... 2 meseca kasnije je usledio 2.napad-opet rbn i tada sam otisla opet kod njega na sta je on rekao PA STA? NIJE TO NIŠTA! I kome verovati i poslusati? Jel imao neko neka iskustva sa pomenutim doktorima? A,da, dr. Dujmović mi je rekla da ni slucajno ne pijem sve te vitamine jer mogu vise da stete nego da koriste?!

Imala sam ista iskustva sa dr Kovacevicem i istu dg od njega kao i ti, ali nisam bila zadovoljna i trazila sam misljenje prof. dr Drulovic i dr Nese koji su mi odmah postavili dg G35. To je bilo pre 2god. i dalje mi je neurolog Drulovicka i prezadovoljna sam sa njom.

Van mreže Hoće nas!

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Ono što me ne ubije to me ojača...
  • Dg: MS
  • Grad: Lazarevac
« Odgovor #47 poslato: Januar 12, 2012, 01:09:45 pre podne »
Hvala Jelena. Da li ti je dr. Drulović savetovala nesto u vezi ishrane,suplemenata...?

Van mreže Jelena78

• Novi član
  • *
« Odgovor #48 poslato: Januar 14, 2012, 11:02:14 posle podne »
Nista posebno..... izbaciti sve zivotinjskog porekla ( crveno meso, svinjsku mast....) sto vise voca, povrca, ribe....(sto se ja nazalost nepridrzavam)... od suplementa samo riblje ulje perlice i to kad je zima tj kad su sumorni kisoviti dani.... I koristim interferon. Sad ovih dana idem na kontrolu posle sest meseci pa cu da vidim dal ce nesto jos da mi ubaci....

Van mreže Hoće nas!

• Član
  • **
  • Ono što me ne ubije to me ojača...
  • Grad: Lazarevac
« Odgovor #49 poslato: Januar 20, 2012, 10:19:43 pre podne »
Evo me opet, konacno.  Jelena izvini sto pitam,ako ne zelis da odgovoris razumecu. Dobijas li interferon preko rzzo i koliko si cekala na njega?

Van mreže Jellena

• Član
  • **
  • Nema granica za one koji ih ne vide...
  • Grad: Sokobanja
« Odgovor #50 poslato: Januar 22, 2012, 08:35:40 posle podne »
Ja sam cula od mog dr, da se u proseku ceka od 3 do 5 godina, mada desava se da se dodje i ranije na red  :m2:

Van mreže Goran.Katic

• Novi član
  • *
« Odgovor #51 poslato: Januar 28, 2012, 07:45:59 posle podne »
ja sam novi clan i novo oboleli,ja bi trebalo da prekosutra idem kod mog neurologa da mi napise dokumentaciju za klinicki centar da idem na pregled sa preporukim za neki lek,prevenstvemo za interferon,ali koliko vidim dugacko se ceka na njega i nakraju vecina ne doceka :)

Van mreže Anna

• Član
  • **
  • ...and justice for all...
  • Dg: ED/MS G35
  • Grad: BGD
« Odgovor #52 poslato: Septembar 17, 2012, 04:54:16 posle podne »
moj prvi neurolog,sadasnji je prof. dr M.Kovacevic sa KBC-a....

prvi put sam ga videla u petak (sa vec donetim snimcima MR,svih mogucih testova krvi koje nije ni pogledao kako treba) ,ostala bez odgovora KAKO SE ZOVE MOJE STANJE I STA MI JE,vec za ponedeljak  mi je brze bolje zakazao Likvor (ima laku ruku,nema sta) i odmah stavio na terapije u dnevnu bolnicu...

malo me nerivra ,iskreno,sto ni na jedno moje pitanje nije dao valjan odgovor... zapravo nije mi dao nkakav odgovor...

posto nemam poznanstva u zdravstvu,prinudjena sam da se vodim iskustvima drugih,i da pronadjem jos nekog lekara,cujem dr Colic sa WMA je odlican dijagnosticar... ne znam ni sama da li i kome uopste da verujem... osecam se kao experimentalni mis  :)hah

Van mreže Anna

• Član
  • **
« Odgovor #53 poslato: Septembar 17, 2012, 08:39:37 posle podne »
ah da,i dr Stojisavljevic sa neuroloske klinike u Dr Subotica vazi za autoritet u ovoj oblasti... i nije "namcorast" poput ovog mog :m2: ... sto je meni jako bitno,bitna mi je konverzacija sa lekarom...

kome nije?

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Grad: Beograd
« Odgovor #54 poslato: Septembar 17, 2012, 08:41:54 posle podne »
i nije "namcorast"

:)hah

Ooo, jeste ponekad al ok je.  :ok:

Van mreže Anna

• Član
  • **
« Odgovor #55 poslato: Septembar 17, 2012, 08:50:02 posle podne »
 :)hah :)hah :)hah

neka,neka ,bolje ponekad nego stalno
 :n11:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #56 poslato: Septembar 17, 2012, 08:52:45 posle podne »
Nije stalno. Ima drugih koji su zaduženi za stalno zvanje mrguda. ;D

Van mreže Anna

• Član
  • **
« Odgovor #57 poslato: Septembar 17, 2012, 09:04:00 posle podne »
molim te posalji mi bar inicijale da ih zaobidjem u sto sirem luku
 :)hah :)hah :)hah

sala,naravno

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #58 poslato: Septembar 17, 2012, 09:05:39 posle podne »
;)

Van mreže barbika

• Član
  • **
  • Da vec danas bude bolje , daj nam Boze malo volje
« Odgovor #59 poslato: Septembar 17, 2012, 11:18:16 posle podne »

daleko joj lepa kuca  :n22:

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.