Doktori koji su se slozili da imam ms su dr. Raičević nacelnik neurologije na vma, dr. Drulović i dr. Dujmović sa instituta za neurologiju. Svo troje su mi rekli da mi ne trebaju vitamini, eto bas ako hocu B vit. (dr. Raičević) i riblje ulje (dr. Dujmović),dr. Drulović je rekla da mi bas ništa ne treba. E, sad... Pre njih sam bila kod dr. Kovačevića u kcs, 10 meseci posle 1.napada-rbn, bila sam bas super, odnela mu da vidi rezultate mr na sta je rekao da ne gleda on moje snimke nego mene da nije ms nego zapaljenje mozga i kicmene mozdine. I tada me je on bombardovao vitaminima (bedoksin,beviplex, kalcijum, vit.c, sant-e-gal, oligogal+selen, OHB12 prvo svaki drugi dan pa jednom nedeljno). ALI... 2 meseca kasnije je usledio 2.napad-opet rbn i tada sam otisla opet kod njega na sta je on rekao PA STA? NIJE TO NIŠTA! I kome verovati i poslusati? Jel imao neko neka iskustva sa pomenutim doktorima? A,da, dr. Dujmović mi je rekla da ni slucajno ne pijem sve te vitamine jer mogu vise da stete nego da koriste?!