dr. Manigoda Miodrag...pretpostavljam da bi se moglo protumaciti kao reklama, ukoliko bih linkovao gde radi, pa ste slobodni provuci ime kroz google.
Elem, ono sto sam o njemu cuo pre susreta sa njim, jeste da je jedan od najboljih neurologa u Srbiji. Strpljivo i pazljivo me saslusao, i od svake moje recenice je pravio dva pitanja, tako da smo tek nakon pola sata krenuli sa pipanjem nos vrhom prsta i cekicem po kolenu

Dobio sam doktora na klinicnom centru, ali kako je tamo raspad sistema, narocito od kada je dr. Irena Dujmovic otisla u jednu privatnu kliniku, ne nadam se previse. Koliko kontam, Klinicki centar je spao na tri neurologa, od kojih dva imaju pravo da propisuju lekove.
Dovoljno je pogledati spektakl i guzvu u cekaonici, pa donekle i razumeti pritisak koji trpe doktorke koje su ostale... i tu naprosto nema ni prostora ni vremena da se poprica i pita.
Zato cu i dalje ostati u nekom paralelnom ritmu, dok ne prikupim dovoljno informacija o tome sta me snaslo, ili dok ne dodjem u situaciju da osvanem mozda na nekoj listi ''srecnika'' koji ce dobiti lek.