Dg > Multipla Skleroza

Moj neurolog

(1/33) > >>

analjilja:
Imala sam super odnos sa neuroogom oko 15 god. Zadnjih godinu dana, katastrofa! Nece da me primi u bolnicu, nece na telefon da se javi! Ne znam, sta da radim?  :m2: : :m3:

Asja:
dosta je i bilo :)
nadji drugog/drugu

barbika:
Ako ti je  za utehu nisi jedina.I ja sam sa svojim neurologom imala savrsen odnos  :n20: (dok je bilo mita).Sada me jedva udostoji da me primi na pregled  :n4: (hitno) posle 5h sati cekanja u bolnici.Svaki dalji komentar je suvisan,navikla da donosim stalno neke kese pa kad sam se pojavila bez te kese ona me je otkacila.Poslednji put kada sam bila receno mi je da je uradjeno sve sto je mogla i to sto meni i dalje nije dobro,kako mi je rekla,pa to je MS i sad je to vec progresivna faza i tu se vise nista ne moze uraditi.Na moje pitanje da li da pokusam u Nisu   :n16: ona mi je rekla da je to glupost i da ce me ukljuciti u neku novu studiju za novi lek :n22: .Ja sam zavrsila sa neurologom,kraj,vise ne idem kod lekara. :m2:

Sklerozica:

--- Citat: Asja  Novembar 12, 2010, 09:50:52 posle podne ---dosta je i bilo :)
nadji drugog/drugu

--- Kraj citata ---

Teško to ide. Po svom pisanju ovde, ne postoji ni jedan sa kojim su svi zadovoljni.

ZlaZhenaBG:
Ja sam zadovoljna sa Dr. Apostolski koja radi na neurologiji VMA i nadam se da ce tako i ostati. Zena ima maksimalno razumevanje i strpljenje za mene sto ni malo nije lako  ::)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju