IT > Hardver

Stampaci

<< < (2/2)

Sklerozica:
Jedan je "zapekao" a onda sam uzeo laser i glava više ne boli. Punjenje tonera oko 2000 dindži.
Da, crno - belo. Kolor mi nije trebao.

Peca_Le:
Super Skler, ja planiram da uzmem laser. Sada im je cena nesto veca, ali mi kazu (mozda lazu :)) da ce pasti s prolaskom pocetka skolske godine. Sacekacu.
p.s. Ima jedan doooobar multifunkcijski laser B/W za oko 130 evra, pa cu videti da ustedim :)

Sklerozica:
Da, multifunkcijski. To nisam pomenuo. Štampač, skener i fotokopir. 3 u 1 kao Nes ali laser u jednoj boji. Mene potpuno zadovoljava. Retke su mi bile potrebe za štampom u boji pa prema tome ... :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju