Dg > Multipla Skleroza

Nevesinje

(1/6) > >>

Nevesinje:
Cao sklerozice, sram da me bude od kada se nisam javio... Tek sada primi puno pozdrava iz Hercegovine..Stanje sa tobom je dobro, bogu hvala, jer tvoja podrska je veoma bitna za nas oboljele od MS..
Moje zdravstveno stanje je sareno, jer imam cesta pogorsanja bolesti..
Ipak uspio sam da ih prorijedim, i lakse prebrodim..Upravo se oporavljam poslije jednog od njih, a dao sam i prvi prirucnik o MS,u BiH, da se stampa.
Posjetim ja cesto ovu inter. stranicu ali se ne javljam, citam, gledam kako se ostali oboljeli bore sa bolescu, itd.
Znaci tu sam i sve vas pozdravljam..NEVESINJE

Sklerozica:
Prijatelju, pozdrav.  :)
Drago mi je što si sa nama a žao mi je što čujem o tim pogoršanjima. Dugo se nismo čuli odnosno kuckali, tačnije od onda kada si imao teške i vezane relapse. Šta se izdešavalo u međuvremenu? Jesi li još na interferonu?
Kažeš da si dao u štampu priručnik, vrlo zanimljivo i verovatno vrlo naporno za tebe. Ranije si mi napomenuo da dosta vremena provodiš u kontaktu sa drugim našim "saborcima" po MS-u, kako to ide? Odmaraš li dovoljno?
Ajde, javi se kad možeš. Znam kako je to. Čitam i ja dosta po drugim forumima ali se ne uključujem uvek. Ovde moram, tako ispade. ;)

Nevesinje:
Ne primam vise Betaferon.Trenutno sam lose,poslao sam ti privatnu poruku pa da ne ponavljam, molim te odgovori.Sto se prirucnika tice posalji mi adresu pa ces dobiti Prirucnik kada izadje iz stampe.

Sklerozica:
Koliko dugo ne primaš?

Nevesinje:
Dvije i po godine nisam imao pogorsanje kada su mi ukljucili Betaferon. Nakon 19 dana dobio sam pogorsanje a za koji dan bio potpuno nepokretan sa prikljucenim kateterom.Prekinuo sam Betaferon primio pulsnu terapiju,povratio se i nastavio Betaferon.Nakon 20 dana opet sam imao pogorsanje i Prekinuo Betaferon. Na VMA su mi rekli da prekinem Betaferon i ukljucim Mitoxantrone.Primao sam ga godinu i po i u tom periodu nisam imao pogorsanja.Od tada su prosle tri godine i mnogo pogorsanja.Prije 10 dana primio sam pulsnu terapiju a odmah zatim pokupio stomacni virus te sam jako lose,skoro nepokretan.Ne znam da li je jos virus saniran i da li smijem ponovo primati kortikosteroide.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju