Dg > Mix

Transplantacija matičnih ćelija

<< < (36/36)

Nensy035:
Daj Boze!!!!!!!!!!!

Benćo:

--- Citat: Nensy035  Jun 09, 2013, 11:03:49 pre podne ---procitala...ali ne nadjoh nista za tu kliniku u kg...

--- Kraj citata ---
Stara vest od 18. 10. 2011.    http://www.vesti-online.com/Slobodno-Vreme/Zdravlje/172067/Banku-maticnih-celija-dobijamo-2013-godine

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/57/Srbija+danas/1327428/Kragujevac+dobija+centar+za+mati%C4%8Dne+%C4%87elije.html

http://www.telegraf.rs/vesti/711394-treci-put-otvara-se-centar-za-maticne-celije-u-kragujevcu-foto

http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/381951/Za-centar-za-maticne-celije-u-Kragujevcu-obezbedjeno-165-miliona-evra

http://www.youtube.com/watch?v=Dlu5w_OoVQE

TRALJAVO, SPORO, KAO SVE KOD NAS :n30:

tatijana:
zasto se ne cudim  :m2:

Nensy035:
TRALJAVO, SPORO, KAO SVE KOD NAS ...  Bas tako Benćo...

Daša:
Lečenje matičnim ćelijama, kao jedan od najuspešnijih oblika terapije najtežih bolesti, sve je prisutnije u svetu. Nažalost, kako su ove terapije i dalje veoma skupe, to često koriste i razni mešetari koji pod plaštom humanitarne organizacije ili na drugi način, od obolelih uzimaju mnogo više novca nego što je to potrebno.
U ekskluzivnom intervjuu za "Vesti", bez dileme jedan od najvećih svetskih stručnjaka transplantacije matičnih ćelija, prof. dr Nadežda Basara, direktor interne medicine u jednoj od najpoznatijih nemačkih klinika, bolnici "Malteser St. Franziskus" u Flenzburgu, objašnjava koje sve bolesti i na koji način se leče matičnim ćelijama, ali i kako se zaštititi od mogućih prevara.

Proveriti cene
U očaju zbog spoznaje da su oboleli od najtežih bolesti ljudi postaju lakoverni. Na šta bi trebalo da obrate pažnju da ne bi bili prevareni? Kako da provere koliko takvo lečenje košta u inostranstvu?

http://www.vesti-online.com/Vesti/Drustvo/659859/Prof-dr-Nadezda-Basara-ekskluzivno-za-Vesti-I-za-rak-ima-leka

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju