Ljudi, ja sam bila na namestanju atlasa. Pre nego sto se odlucite na tako nesto treba da znate dve stvari: meni je to uradio strucnjak koji primenjuje atlas profilaks metodu. Oni tvrde da kada jednom nameste atlas da vise nema potrebe da se namesta. Strucnjaci koji primenjuju ovu metodu iz Hrvatske dolaze u Srbiju jer kod nas jos uvek niko ne radi po toj metodi. Druga osoba koja namesta atlas u Beogradu je dr Petar Dinic, on je neuro-hirurg ,ja mislim ,koji se skolovao u Americi i jos se dodatno specijalizovao za kiropraktiku i za namestanje atlasa. On radi po atlas-ortogonal metodi koja jednim impulsom iz aparata namesta atlas, medjutim on tvrdi da se dalje treba pridrzavati veoma strogih pravila u pogledu drzanja tela, spavanja, itd. da se atlas ne bi vratio u stari polozaj. On ne priznaje atlas profilaks metodu, sta vise smatra je sarlatanstvom (..?!). Ovi, sa druge strane smatraju da je preskolovan i prekrut u svom znanju i posto su se sreli i upoznali tvrde da njemu samom nije namesten atlas kako treba.Sad ti budi pametan? Inace, ja sam jos pre dva meseca zakazala i kod dr Dinica zbog drugih problema sa kicmom, pa cu vam reci utiske, kao i to sta on kaze za stanje mog atlasa sada ( nakon namestanja ). Ono sto ja vidim je da sada mogu glavu da okrenem do krajnjih granica i levo i desno sto je ranije bilo nezamislivo. Takodje imam i dosta drugih znakova na bolje, medjutim ima i negativnih stvari ( glavodobolja kao migrena ), medjutim receno mi je da i tako nesto mogu da ocekujem. Postoji i treca mogucnost, da migrena ima ili nema veze sa MS-om, kao i sa cinjenicom da sam u poslednje vreme mnogo mozgala ( naprezala mozgic ) oko nekih stvari, kao i ovo ludacko vreme. Ko ce ga znati..