Autor Tema: Klinički centar Niš - zakazivanje intervencije  (Pročitano 302881 puta)

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
Odg: Klinički centar Niš - zakazivanje intervencije
« Odgovor #495 poslato: Oktobar 03, 2011, 02:05:01 posle podne »
Dobila sam danas termin za kontrolu.1.posle intervencije (bila je krajem juna) i zakazana mi je kontr za 3.11.u 8 H ..ako sam dobro razumela treba:plavi uput za kontrolu i ide se na radiologiju..radi se samocolor dopler vena..

Van mreže seve

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Dg: G 35 i M10
  • Grad: Beograd
« Odgovor #496 poslato: Oktobar 05, 2011, 07:17:48 posle podne »
@ alfa 166
Ako ti nesto moze pomoci ja sam se prijavio u martu 2010, a u decembru sam dobijo odgovor od Jelene da sam 200 a jos nisam dobio poziv za intervenciju.  To sto se neko prijavio kada i ti nema veze. Svaki komentar oko pozivanja je suvisan. Baci brigu na veselje, opusti se jednog dana ces doci na red........Bitno je da ti bude dobro. Pozdrav

Van mreže barbika

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Da vec danas bude bolje , daj nam Boze malo volje
  • Dg: MS
« Odgovor #497 poslato: Oktobar 05, 2011, 08:06:51 posle podne »
 :n16:
i ja sam dobila poziv za kontrolu
04.11.2011. u 8h 

Van mreže djurkan

• Član
  • **
« Odgovor #498 poslato: Oktobar 19, 2011, 04:11:41 posle podne »
Josh pre mesec,dva me nazvala Jelena sa ponudom za termin za kraj septembra.....Ipak, nisam otishao, neznam zashto a i nisam je nazvao da otkazem termin :-[ :n6:..mozda jer imam ovde u blizini Filip Vtori kliniku i intervenciju za isti novac, pa zato nisam otishao za Nish. Stvarno neznam, ja sam u relativnom dobrom stanju, tako da neznam shta bih dobio uopshte od intervencije?  :m3:

Van mreže Velja

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #499 poslato: Oktobar 20, 2011, 10:35:28 pre podne »

A zasto si se onda uopste prijavljivao?!
 Ovako si bio zauzeo termin, a toliko ljudi ceka mesecima. Trebao si samo da javis da si odustao i sve bi bilo OK.

Van mreže alfa166

• Član
  • **
« Odgovor #500 poslato: Oktobar 20, 2011, 11:10:04 posle podne »
koliko sam primetio oni koji dolaze sa strane i placaju intervenciju  mnogo brze dolaze do termina nego mi koji smo iz Srbije ,iako smo se za istu prijavili mnog pre njih.
Neznam u cemu je problem ali je krajnje bezobrazno  da ti isti ljudi  jednostavno puste da propadne termin za koji mnogi ljudi cekaju vec vise od godinu dana.
Po mojoj proceni ne bih se iznenadio da je  broj propalih termina do sada dosao so brojke od 100

Van mreže djurkan

• Član
  • **
« Odgovor #501 poslato: Oktobar 21, 2011, 09:24:16 posle podne »
koliko sam primetio oni koji dolaze sa strane i placaju intervenciju  mnogo brze dolaze do termina nego mi koji smo iz Srbije ,iako smo se za istu prijavili mnog pre njih.
Neznam u cemu je problem ali je krajnje bezobrazno  da ti isti ljudi  jednostavno puste da propadne termin za koji mnogi ljudi cekaju vec vise od godinu dana.
Po mojoj proceni ne bih se iznenadio da je  broj propalih termina do sada dosao so brojke od 100

Izvinite, samo da objasnim, ali kao shto sam razumeo tada Jelenu, ja nisam uopshte imao fiksni termin. Trebao sam da joj se javim ponovo (ako se budem brzo odlucio) kako bi precizirali datum....Ono shto sam napisao "termin", nije bio fiksni, izvinite za nesporazum, a najverovatnije propadaju oni termini koji su potvrdjeni od strane pacijenta....inace sam bio prijavljen od 4 Avgusta proshle 2010 godine, ipak dug period, kada ste vi prijavljeni?....Mislim da ide po redu, ne sumnjam u klinicki

Van mreže mina

• Novi član
  • *
« Odgovor #502 poslato: Oktobar 27, 2011, 12:30:42 pre podne »
Da li se neko susreo sa problemom NEVAZECIM UPUTOM, moj brat boluje od MS-a i zakazana mu je intervencija, medjutim dva dana pre zakazanog termina su mu rekli da u njegovom uputu pise da ima MS i da mora da donese novi uput bez te dijagnoze. Problem je u tome sto je to sve socijalno overilo i odobrilo a kardiovaskularni hirurzi ne zele da daju potpis. Da li je neko upucen kako ovo moze da se prevazidje ?   Hvala unapred

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #503 poslato: Oktobar 27, 2011, 09:54:25 pre podne »

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #504 poslato: Oktobar 27, 2011, 02:13:20 posle podne »
i ja imam 3.11 zakazanu kontrolu,a uput mi je na dg g 35..zovem ih stalno,ali se niko ne javlja..Meni je javljeno da dodjem u 8 ujutru sa overenim plavim uputom za radiologiju..tek posle sam procitala da treba da stoji dg ccsvi..nadam se da cu proci i sa ovim uputom..sta na pr sa ljudima koji nisu na netu  :n14:

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #505 poslato: Oktobar 27, 2011, 02:16:05 posle podne »
ja mislim da uopste necu ici na kontrolu,jbg ipak sam strani drzavljanin  ](*,)

Van mreže barbika

• Član
  • **
« Odgovor #506 poslato: Oktobar 27, 2011, 10:30:27 posle podne »
ja sam za kontrolu 4.11. uzela uput na dg. CCSVI i overili su mi bez problema u Nemanjinoj  :n14:

Van mreže mina

• Novi član
  • *
« Odgovor #507 poslato: Oktobar 28, 2011, 05:58:08 posle podne »
U principu u Novom Sadu nece da overe a u Beogradu overavaju bez problema, kako sam shvatila, nadam se da ce se smilovati i poceti da overavaju i u Novom Sadu, pozdrav svima

Van mreže mmm74

• Novi član
  • *
« Odgovor #508 poslato: Januar 26, 2012, 02:55:12 posle podne »
Pozdrav ekipi
Evo samo da kažem da sam danas zakazao intervenciju kod gđe. Jelene i rekla mi je da če mi javiti mijesec dana ranije da se mogu pripremiti, a cijena intervencije za strane državljanine iznosi 2200-2700€ zavisi od korištene opreme.

Van mreže barbika

• Član
  • **
« Odgovor #509 poslato: Januar 26, 2012, 10:07:04 posle podne »
 :ye1:

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.