Info > Pravila i uputstva

Arhiva HENDIKEP.INFO

(1/3) > >>

Zlatko:
Velikim zalaganjem i upornošću majstor "sklerozica" je uspeo da spase bazu foruma sa ugašenog sajta www.hendikep.info i da podigne forum, gde možete da pogledate sve poruke koje su postovane dok je taj sajt postojao. Na tom forumu nije moguće pisati poruke već samo da pregledate šta je pisano dok je sajt hendikep.info radio.  Link je http://www.hendidrustvo.info/hendikep/index.php
Mislim da će se mnogi od vas  koji su posećivali sajt www.hendikep.info radovati.
Bravo za majstor Sklerozicu i hvala

Sklerozica:
Šta da kažem? Meni je veoma drago što si sačuvao taj fajl i omogućio da se ne zaboravi naše druženje sa tog velikog sajta. Možda je on fizički i po članstvu bio mali, ali po ideji i duši, bio je VELIK.



Sklerozica:
E jesam te smarao tamo. Te daj ovo, te jel može ovo.... :a1: :a1: :a1:

Zlatko:
Stari članovi mogu da se loguju sa starom lozinkom koja je važila na sajtu hendikep.info, ako ste zaboravili passvord, možete da ga resetujete OVDE
 Neke forume mogu da vide samo registrovan

Zlatko:

--- Citat: Sklerozica  Oktobar 16, 2007, 10:59:21 posle podne ---E jesam te smarao tamo. Te daj ovo, te jel može ovo.... :a1: :a1: :a1:

--- Kraj citata ---
Pa sad ćemo tebe da smaramo ovde :) :) :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju