Autor Tema: Radionica čitanje i pisanje  (Pročitano 3276 puta)

Van mreže sumonja

  • VIP
  • ***
  • Poruke: 56
Radionica čitanje i pisanje
« poslato: Oktobar 15, 2007, 09:47:35 posle podne »
Dragi roditelji,
1. U Društvu za pomoć osobama sa Down sindromom, za decu sa teritorije Beograda, počela je da radi prva Radionica za čitanje i pisanje. Na njoj deca predškolskog i mlađeg školskog uzrasta opismenjavaju  uz naše stručnjake. Grupe su od po troje dece radi efikasnosti u učenju. Koriste se prilagođene metode za učenje za decu sa Down sindromom. Voditelj radionica je dr Jasmina Vuksanović, logoped sa vrlo širokim opštim znanjem iz psihologije i lingvistike. Prva grupa je počela sa radom prošle subote 13.10.2007. Za sada se održava jedanput nedeljno ali je u planu da se poveća fond sati. Naredna grupa je formirana i očekujemo da će, nakon usaglašavanja termina i ona početi sa radom ovog meseca.

Radionica je organizovana  na osnovu anketiranja roditelja dece mlađeg uzrasta.

2. U pripremi je i Muzička radionica, koja je intenzivno i na zadovoljstvo svih radila do pre dve godine sa zavidnim rezultataima.

3. Besplatne karte za dečije pozorišne predstave, za decu sa Down sindromom - naše članove, dobili smo ljubaznošću Pozorišta lutaka "Pinokio" iz Zemuna kao svojevrsnu i vrednu donaciju. Hvala. Zainteresovani roditelji se mogu javiti na tel. 064 15 95 604

Puno pozdrava Suzana

Hendi-društvo

Radionica čitanje i pisanje
« poslato: Oktobar 15, 2007, 09:47:35 posle podne »

 

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.