Dg > CCSVI - posle intervencije

Ena

(1/82) > >>

Ena:
Društvo da vam javim danas,pošto nisam smela da pričam ništa dok mi dr Živić i dr Milić nisu odobrili.
Ovako u četvrtak mi se dr Živić javio na fejsu i rekao u petak u 08h da sam u KC Niš.
Pošto je bilo priče o tome kako dr Nadj želi da radim magnet pa dopler pa opet magnet itd.Dr Živić nije hteo da dozvoli da me zrače više puta a može sve da se odradi u jednom.Sada Goxy i Taurus su sa obojicom doktora bili u kontaktu svo vreme i ono što su oni znali nisam znala ja   jer je Živić tako tražio od nas svih.Uglavnom svi će biti tretirani rekao je i da ne brinem,pošto sam ga par puta pitala za sve vas.A goxy i Taurus su se zauzeli za sve nas.Znači svi koji su mu poslali meil i koji su se prijavili biće pozvani.
Nadam se da me razumete zašto sam morala da ćutim do danas.

E sada procedura je prošla dobro,imala sam suženje leve jugularne vene a ne desne kako je video dr u Beogradu na dopleru.Urađena mi je balon dilatacija trajalo je nekih 40-tak minuta i sve je prošlo dobro.Nije bilo bolno samo malo neprijatno povremeno.Dr Živić mi je pokazao snimak i objasnio gde i kako mi je vena bila sužena.Bilo je suženje takvo da mi se napravilo na jednom mestu zadebljanje vene jer krv nije prolazila normalno i to se jasno vidi na snimku.Pogledala sam i posle dilatacije sliku te iste vene koja je normalna i bez tog zadebljanja i suženja.

Moj problem koji sam imala je desna strana tela.Znači spazam desne noge nisam mogla saviti prste na nozi kako treba,trčkanje u wc urgentno i nestabilnost u hodu.
Pošto neka tri dana moram da mirujem,nisam isprobavala mogućnosti hoda jer me i povremeno zaboli od hoda prepona,ja sam probala sa savijanjem prstiju desne noge sinoć.
Stavila sam olovku na pod i pokušala da je podignem prstima desne noge.I uspela sam da sam bila oduševljena.Tu noć prvu sam samo jednom ustala da odem u wc a preko dana normalno bez pod hitno.Dr Živić mi se javio sinoć i rekao da beležim svaku promenu koju osetim jer je to bitno i njima kao i meni.Za početak je toliko a vremenom ću pratiti kako ide i obaveštavati vas.
Društvo,očekujem da ćete svi biti pozvani jedno po jedno I da ćemo svi biti dobro.

Još jednom se izvinjavam svima što sam morala ćutati ali mi je tako Društvo da vam javim danas,pošto nisam smela da pričam ništa dok mi dr Živić I dr Milić nisu odobrili.
Ovako u četvrtak mi se dr Živić javio na fejsu I rekao u petak u 08h da sam u KC Niš.
Pošto je bilo priče o tome kako dr Nadj želi da radim magnet pa dopler pa opet magnet itd.Dr Živić nije hteo da dozvoli da me zrače više puta a može sve da se odradi u jednom.Sada Goxy I Taurus su sa obojicom doktora bili u kontaktu svo vreme I ono što su oni znali nisam znala ja   jer je Živić tako tražio od nas svih.Uglavnom svi će biti tretirani rekao je I da ne brinem,pošto sam ga par puta pitala za sve vas.A goxy I Taurus su se zauzeli za sve nas.Znači svi koji su mu poslali meil I koji su se prijavili biće pozvani.
Nadam se da me razumete zašto sam morala da ćutim do danas.

E sada procedura je prošla dobro,imala sam suženje leve jugularne vene a ne desne kako je video dr u Beogradu na dopleru.Urađena mi je balon dilatacija trajalo je nekih 40-tak minuta I sve je prošlo dobro.Nije bilo bolno samo malo neprijatno povremeno.Dr Živić mi je pokazao snimak I objasnio gde I kako mi je vena bila sužena.Bilo je suženje takvo da mi se napravilo na jednom mestu zadebljanje vene jer krv nije prolazila normalno I to sde jasno vidi na snimku.Pogledala sam I posle dilatacije sliku te iste vene koja je normalna I bez tog zadebljanja I suženja.

Moj problem koji sam imala je dens strana tela.Znači spazam desne noge nisam mogla saviti prste na nozi kako treba,trčkanje u wc urgentno I nestabilnost u hodu.
Pošto neka tri dana moram da mirujem,nisam isprobavala mogućnosti hoda jer me I povremeno zaboli od hoda prepona,ja sam probala sa savijanjem prstiju desne noge sinoć.
Stavila sam olivku na pod I pokušala da je podignem prstima desne noge.I uspela sam da sam bila oduševljena.Tu noć prvu sam samo jednom ustala da odem u wc a preko dana normalno bez pod hitno.Dr Živić mi se javio sinoć I rekao da beležim svaku promenu koju osetim jer je to bitno I njima kao I meni.Za početak je toliko a vremenom ću pratiti kako ide I obaveštavati vas.
Društvo,očekujem da ćete svi biti pozvani jedno po jedno I da ćemo svi biti dobro.

Još jednom se izvinjavam svima što sam morala ćutati ali mi je tako naređeno.Uglavnom očekujte svi poziv od doktora koji ste mu se javili.

amia:
ovo je za novu temu
i zasluzuje da se zove ...Enina dilatacija ,intervencija i oporavak
cudo nisi otvorila piosebnu temu  :cheers:

gliša:
Bravo Enos!Želimo ti brz oporavak :a10: :a10: :a10:

Daca:
Ena,drago mi je da ti je bolje.Niko nema prava da se ljuti sto si cutala (bar ja tako mislim) jer si morala da ispostujes one koji su tu da ti pomognu. Sve da ti ide na bolje,od srca... :a7:

Nesli:
Ena, drzimo ti fige!!!  :ye:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju