Autor Tema: kombuha lek koji je izlecio od ms  (Pročitano 83650 puta)

Van mreže amia

• Član
  • **
  • Noli turbare circuloc meos
kombuha lek koji je izlecio od ms
« poslato: Jul 31, 2007, 08:47:12 posle podne »
zove se obrad tanaskovic 036-xxx-xxx  036/xxx-xxx :D

Edit: Za telefone, pitati amiu preko PP

Hendi-društvo

kombuha lek koji je izlecio od ms
« poslato: Jul 31, 2007, 08:47:12 posle podne »

Van mreže amia

• Član
  • **
Odg: kombuha lek koji je izlecio od ms
« Odgovor #1 poslato: Jul 31, 2007, 08:50:12 posle podne »
bio je nepokretan,obnevideo 70%sada hoda ,kljakavo ali hoda ,vidi.kada sam i ja obolela od ms u aprilu ove godine u svojoj 47 godini otisla sam kod njega.treba ga cuti.oni koji ga znaju zzovu ga fenomen.

Van mreže amia

• Član
  • **
« Odgovor #2 poslato: Avgust 05, 2007, 12:33:12 posle podne »
:a18:

posto sam truba za racunare ,dacu vam sajt

http://herbiv.org/recepti/lekovita-gliva-kombuha
tu cete dobiti sire informacije

Van mreže amia

• Član
  • **
« Odgovor #3 poslato: Avgust 05, 2007, 12:37:12 posle podne »
da li je neko imao iskustva sa tom gljivom i kakvi su rezultati

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
« Odgovor #4 poslato: Avgust 05, 2007, 02:52:12 posle podne »
Iskreno, ne dok ti nisi otvorila temu. Posle sam malo gledao po internetu i koliko vidim, dosta je hvale. Tražiću još kada se vratim u Bg.
Koristiš li je ti?

Van mreže amia

• Član
  • **
« Odgovor #5 poslato: Avgust 05, 2007, 05:04:12 posle podne »
greska u gornjem linku, ovo je prava verzija

http://herbiv.org/recepti/lekovita-gljiva-kombuha

Van mreže amia

• Član
  • **
« Odgovor #6 poslato: Avgust 05, 2007, 05:16:12 posle podne »
:a2: od aprila koristim napitak od kombuhe.pravim je po uputstvu koje sam dobila ,vrlo je pitka i toliko sam se navukla na nju da je vucem svuda sa sobom.o njenom svojstvu najbolje ce se videti ako pogledate ovaj prepravljeni link. :a18:
sta cu kad sam corava pa sam pogresno prepisala.vredi probati,pogotovo sto sam upoznala coveka koga je ona na noge podigla.

Van mreže amia

• Član
  • **
« Odgovor #7 poslato: Avgust 30, 2007, 08:15:23 posle podne »
ja bas imam na svaku temu da reknem ponesto.e sad moje iskustvo je sledece: cim napravim duzu pauzu i slabije je pijem jer imam samo 3 litra od ture do ture(velike vrucine) a posao kojim se bavim plus problemi u porodici drmaju me svaki dan.ne pamtim kad sam otisla na odmor i kulirala bez sekiracije.onda napadnem da pijem ko sumanuta i zduvam 1.5 litar dnevno.sto znaci da mora da se poveca kolicina napitka. preporucujem
od srca.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #8 poslato: Avgust 30, 2007, 08:23:35 posle podne »
Čitao sam nešto o njoj, koliko sam stigao u pauzama sa pripremama za seljenje. Kada sam video opis, da to nešto pliva u "prljavoj" vodi, nije mi bilo baš prijatno. Međutim, vidim da je mnogi hvale.

Van mreže amia

• Član
  • **
« Odgovor #9 poslato: Avgust 30, 2007, 08:41:49 posle podne »
hahahah zbilja nema bas lep izgled.ali ono sto ona napravi za vrme fermentacije nema cenu.ti pijes samo caj u kojojem je ona stajala.ohladjen -kao ledeni caj .osvezava i samo u nju verujem.kad bih pila 1.5 litara svaki dan dok imam frku ne bih zaglavila na infuziji.nego meni bude bolje i ja zaboravim .tek kad zakujem onda je se setim .stalno mi je obrad pred ocima.ako je on uspeo od nepokretnok i otpisanog coveka da se digne i bude stvarno fenomen.nisam onaj tekst objavila slucajno,imate broj i pozovite ga ja zbilja verujem u taj napitak vise nego u ove nove lekove koji nisu ni ispitani.kombuhu mogu da vam posaljem ona se ne naplacuje.sami je razmnozavate i pravite napitak.sklerozice sto ne probas?da li si procitao sta sve kombuha sadrzi?

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #10 poslato: Avgust 30, 2007, 08:57:00 posle podne »
Pa nisam baš stigao da detaljno to "istražim". Puno obaveza a i odmor je potreban. Još neko vreme ću biti nategnut, a onda mogu da detaljišem. ;)

Van mreže amia

• Član
  • **
« Odgovor #11 poslato: Septembar 02, 2007, 11:13:12 posle podne »
Pa nisam baš stigao da detaljno to "istražim". Puno obaveza a i odmor je potreban. Još neko vreme ću biti nategnut, a onda mogu da detaljišem. ;)
nije to nikakva nauka,nego si skeptican i mozda ne verujes dovoljno.ne budi lenj,probaj ga ali moras da ga pijes duzi vremenski period.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #12 poslato: Septembar 03, 2007, 12:55:09 pre podne »
Ne, nisam lenj. Zaista sada nemam vremena za surfovanje po internetu. Kada ovo oko foruma, sa tehničke strane završim, onda ću moći.

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #13 poslato: Septembar 20, 2007, 11:05:21 posle podne »
Nekada sam pila kombuhu, pa mi posle dosadilo da je gajim i prestala. Inace iz prilozenog teksta se vidi da je puna vitamina, kiselina, antioksidanata, antibiotika sto sve moze pomoci obolelom organizmu tj. procisti pa omoguciti vitaminima i aminokiselinama da nahrane organizam.

A sto se tice Obrada Tanaskovica nekada davno sam razgovarala sa njim kada mi je prodao neku mast u koju se kleo da ga drzi na nogama. A to je bila nevenova mast posle sam skontala.
I eto on i dalje figurira posle 20 godina i naziva sebe MS fenomenom. Izgleda da ima dobro razradjen markenting.

Ne kazem, moze biti da mu je kombuha pomogla ili ona mast ali ja znam nekolicinu obolelih od MS koji nista ne koriste od lekova, pravilne ishrane ili npr. kombuhe, a na nogama su i  zive punim zivotom i ne nazivaju sebe MS fenomenom.To se zove enigma zvana MS.
Sta hocu da kazem: da Obrad i njemu slicni nisu garancija da ce vam biti bolje jer svi smo prica za sebe ali, svaka cast coveku sto se uspesno bori protiv MS ali zvati sebe MS fenomenom, mislim....

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #14 poslato: Septembar 20, 2007, 11:38:46 posle podne »
A sto se tice Obrada Tanaskovica nekada davno sam razgovarala sa njim kada mi je prodao neku mast u koju se kleo da ga drzi na nogama.
Nekada mast, sada kombuha?

Zašto te nije bilo toliko dugo?

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.