Dg > Multipla Skleroza

Obaveštenje

(1/2) > >>

Sklerozica:
Dok budete čitali tekstove o Multipla Sklerozi, primetićete da na nekim mestima citiram nekoga, a ispada da pričam sam sa sobom. Radi se o tome, da su ovo tekstovi koji su bili na sajtu Hendikep.info(koji ne radi skoro dva meseca) i koje sam ja sačuvao za pregled u offline modu. Sada mogu samo da radim kopi-paste i da se nadam da će nam se pridružiti ljudi koji su stvarni autori tih komentara.


Dopuna 08.09.2007

Nova selidba i novo pojašnjenje. Posle nekih 6-7 meseci na free hostu (editboard) preneli smo ovde sadržaj foruma http://hendi-drustvo.editboard.com.

Dopuna 28.10.2007

Vezano za prvi komentar u vezi sa tekstovima sa sajta hendikep.info, sada te tekstove, u originalu možete videti ovde .  Objašnjenje se nalazi u temi Arhiva HENDIKEP.INFO

Peca_Le:
:)

Sklerozica:
Ha, jedan autor stigao.  :D

Sklerozica:
Danas sam video, domen hendikep.info više ne postoji.

Peca_Le:
:(

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju