Dg > CCSVI - Zamboni

Prva snimanja

<< < (2/27) > >>

Ena:
Pitala sam ga i za to,kaže da nije do njega.

Taurus:
A jok, do moje babe je.
Da vidimo šta ko može da uradi, pa ćemo da jurimo pare..., donacije, ima tu nekihj gradonačelnika, firmi i firmica...

Ena:
Kontrast je skup,a institut neće da finansira a on ne može sam.A čovek je spreman da uradi,samo treba da ima čime.
Meni je sa ovakvim snimkom bez kontrasta utvrđen problem sa venama + i neki problem na kičmenoj moždini.Sa kontrastom bi znao da kaže mnogo više.

Taurus:
Ako pare budu samo problem..., e naćićemo ih vala.

Seka:
Ena pa to su lepe vesti...zapravo tuzno je sto tako mopram reci,ali daje nadu da je kod tebe u pitanju CCSVI...Koliko kosta taj kontrast?Da li ga mozemo sami kupiti?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju