Dg > CCSVI - Zamboni

Prva snimanja

(1/27) > >>

Ena:
Ne znam gde da ovo pišem pa evo ovde,a Skler nek prebaci ako treba ja ne znam gde sam još.

Društvo bila sam sa dr Semnicem i čovek je izuzetno prijatan i rekao mi je da će mi uz magnet kičme uraditi i venografiju vrata ali da to nije sve sigurno 100% jer za pravu venografiju kod MS pacijenata treba neki kontrast iz inostranstva,koji on nema(a koji je jako skup).Kada bude (ne zna ni on kada će to biti)kontrasta I pravog snimanja onda će se moći više znati i uraditi.

Nadj je uzdržan i ne podržava baš tu teoriju.Dr Semnic čeka izveštaj Dr Živadiniva i dr.Milića.Mada mi se čini da u stilu sve zavisi od JD.Ono što mi je rekao ukratko je isto što je i Taurusu poslao meilom.
Pitala sam za Vas na koji način možete da zakažete tu venografiju koju sam ja radila ako neko želi.I rekao mi je da nema zakazivanja venografije.Već ms pacijenti koji dolaze na magnet (kao ja što sam išla recimo danas zbog kičme)pa usput urade I to.

Kad je izašao sa nalazom rekao mi je za tebe ima nade nešto postoji na tvojim venama,ali još ne može ništa sa sigurnošću ništa bez tog kontrasta da potvrdi.
Ono što me je ostavilo zbunjenu je njegova rečenica,da ja možda nemam ms nego da imam problem u kičmenoj moždini i kad sam mu rekla nalaz magneta glave onda je rekao da je ipak ms ali da ima nade.Inače Prof.Nadj me i slao na magnet kičme zbog sumnje na problem sa kićmenom moždinom.Tako da ja mogu biti potencijalna dobitnica dve dijagnoze.Čekam rezultat magneta pa tačno znam šta je.

Zaključak moje venografije je.
Plakovi demijelinacije Th7-8 nivoa I suspektno Th6 nivoa M.Spinalis.
Početna atrofija M.Spinalis.

amia:
 :o
e j.... da ne psujem
ako sam ista razumela  :o

Luca:
Ena kako to mislis da su ti na venografiji nasli plakove demijelinizacije? Valjda ti je to nalaz magneta?

Ena:
Iskreno pitala sam šta i kako,i on mi je rekao da će preko magneta da to urade i on je očitao taj nalaz i rekao da imam nešto na venama,da vene nisu dobro (na vratu).Ali bez tog kontrasta koji je pomenuo ne može imati tačan nalaz.
Ono što je on još video je da verovatno imam problem sa kičmenom moždinom.Nije znao da sam radila magnet glave dok nisam rekla i dala da vidi,jer sam sve ponela.Kad ovaj nalaz  odnesem neurologu znaću tačno sve.

Taurus:
Pa da mu pojurimo taj kontrast?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju