Kako se uopste menja neki zakon?
Mislim da bi bilo normalno da neko ko ima 100% invalidnost ima pravo da o trosku socijalnog ode jednom godisnje u bilo koju banju. Zar ne?
Kako se, na koji nacin pokrece izmena zakona? Ili je to DonKihotovska stvar?
Moja Roxi, ljubim te u svaku suzicu koja je potekla

HVala Bogu pa si ti borac i ne odustajes, ali znam kako covek moze da se oseti malim i nemocnim!
Sto se tice promene zakona to jeste Donkihotovski posao, Sizifov posao! Secas se onog zakona koji smo cekli da se usvoji da bi nam odobrili povecanje tudje pomoci, zakona koji je omogucavao hendikepiranim osobama da se zaposljavaju i sl.? E taj zakon je cekao na usvajanje 10 godina!
Izvini Sklerozice ali ovo zalazi u domen politike i nemoguce je izbeci!
Da bi se usvojila promena zakona potrebno je da oni mutanti iz skupstine to predloze, rasprave, izglasaju i usvoje! To, s`obzirom na zainteresovanost, azurnost, obrazovanost, efikasnost, i dr. mutanata traje .... vecno!
Trenutno na usvajanje u skupstini ceka 48 000 zakona, a moras priznati da mutanti imaju preca posla od toga! Pri tom godinama na usvajanje cekaju zakoni koji su esencijalni za funkcioniosanje drzave, zamisli samo gde se nalaze zakoni u vezi prava invalida ..... ne, ne, nismo mi poslednja rupa na svirali, nema svirala toliko rupa!