Dg > Multipla Skleroza

Pogoršanja i trenutna stanja

<< < (2/600) > >>

Maka:
Mislim da razumem.
Ni ja ne volim da delim savete. Svako je licnost za sebe.
Potpuno te razumem i ja ponekad pomislim, Boze daj mi samo jedan dan da nista me ne muci, da nikakav simptom ne osetim. Ali prodje, sa verom u Boga u mom slucaju. Meni je to najvaznije, pogotovu kada su ozbiljni problemi u pitanju. Tu nadjem mir.

Ajde kad smo kod teme, da li vama smetaju promene vremena?

Sklerozica:
Promene ko promene mi i ne smetaju nešto previše ali ono sivo i sumorno vreme bez sunca da. Sa druge strane, ni previše sunca mi ne odgovara. Teško podnosim vrućine i da mi nije klime, stvarno ne znam kako bih. Prošlog leta sam napravio grešku i proveo neko vreme na jakom suncu i naravno, izazvao napad. Na sreću, dosta lagan.

Asja:
Sinoc su sevale munje i udarali gromovi i ja se setih one price prije nekih desetak godina kako je jedna Amerikanka bolesna od MS bila izlecena kada ju je pogodio grom, posle toga od Ms ni traga ni glasa.
Samo sto ja nisam bila dovoljno ni hrabra ni luda da sinoc sednem ispod drveta - ni sinoc niti bilo kada, a kako ne izlazim cesto nece moci ni slucajno.

Sklerozica:
:affraid:    :a1:  nisam čuo ovo. Nemoj da budeš tako hrabra. ;)

Maka:
:cheers:  :D
Ovo je dobro. Grom.
Sto vise citam o MS, on mi je sve cudniji.
Te ubodi pcela, pa koprive, sad i grom.

Meni kada ce kisa i kada se menja vreme jave se takve nelagodnosti u rukama i nogama i uopste mi bude losije. Sad bi mi neki lekar rekao: Ne pripisuj sve MS-u.

Ja sam isto proslog leta napravila glupost. Po najvecoj vrucincini sam na moru svrckala, kao pravi debil umarala zesce po suncu, izigravala radoznalog turistu. Sva sreca sve se lepo smirilo za nekoliko dana kada sam dosla kuci.

Opet mi je grom u glavi, mozda bi onda pomogla neka struja ili sl.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju