Zvao sam danas Ostrog ali ta profesorka nije bila tu pa je zovem sutra, ali sam zvao ponovo i Jelenu iz KBC i ona mi rece da si i ti zvao i da ona ceka da joj se taj profesor javi, ona ne zna da je on zvao tebe direktno. Ja sam je ponovo informisao o novim momentima i o velikim listama cekanja u inostranstvu i o konferenciji odrzanoj u Bolonji, pa je ona preuzela na sebe da konsultuje i njihovog interventnog radiologa koji inace ugradjuje stentove na drugim mestima (mislim da rece u karotidu). Eto pa cemo se cuti jos.
Zvacu i ja Kamenicu ali kazi koga prvo da trazim, ne znam kako su nastrojeni, ako ja pocnem izdaleka da objasnjavam da me ne otkace, ipak je to drzavna institucija.
A da, napomenuo sam Jeleni (inace ona je njihova glavna sestra), da pogledaju detaljno i protokol za dopler jer za njega nam jos niko nije nista javio, svi se hvataju samo za MR venografiju, pa kad vide da nemaju dovoljnno jaku masinu, odmah nas preusmere da trazimo dalje. Daj da prvo vidimo za dopler pregled, to makar ima njih milion u Beogradu, da nadjemo nekog ko je voljan da odradi pregled korak po korak , pa kad se utvrdi problem na njemu da jurimo magnet i ko ce to da sanira.