Nastavljam...
@Tatijana:imam probleme sa disanjem (opstrukcija pluca ako sam dobro zapamtila).pocela sam da hrcem nenormalno,kao da se gusim i to me obicno probudi.Inace,vec mesecima kasljem ko magarac i to u napadima.
@Dzudi:maximalno mogu oko10m.da idem,ili da sednem ili legnem tako da nikako ne fnkcionisem.Desna strana tela mi je utrnula,leva i utrnula i bolna.Najteze mi pada kupanje,kao da me bode (boli) svaki milimetar koze.Glavobolje su srasne svakodnevne,umorna sam a da nista ne radim.Neuroloski test:pocetak Alchajmera.EMNG-demijelinizaciona polineuropatija.Vid:duplo,maglovito,slepilo na levom oku 30% a na desnom 10%.Vrtoglavice i vucenje u levu stranu stalno prisutne zbog cega se cesto strovalim.Bolovi duz celog kicmenog stuba.Po recima dr. sa rehabilitacionog centra,progresivno je,napadnut je ceo nervni sistem,svi misici...poboljsanje se nije ni ovekivalo (tako i pise u otp.listi)...etc.moze da ostane samo ovako (sto ni slucajno ne veruje),vise vodi ka inv. kolicima,krevetu... Verovatno sam mnogo toga i ispustila,ne zamerite mi na duzini posta ali Nemac zna i ovako da radi.

Verujte mi da nemam vise snage za sve to...