Dg > Suplementi

Vitamini, minerali ...

(1/62) > >>

Sklerozica:
Pon Jan 02 2006

--- Citat: Zana ---Sta koristite od prehrambenih dodataka?
Koji je to preparat koji mozete preporuciti drugima jer je kod vas dao dobre rezultate?
Ja vec dva meseca koristim ginko-biloba 120 mg na dan, i mogu reci da mi se koncentracija poboljsala.
--- Kraj citata ---

Sklerozica:

--- Citat: Alek ---Bas sam, nedavno, uzimao, putem injekcija, kompleks vitamina B: OHB12. Preporucuje se i Omega3 i vec standardno: sto vise ribe, voca, povrca...
--- Kraj citata ---

Sklerozica:

--- Citat: Peca_Le ---Ja koristim vitamin C, natrijum, kalijum i cink, povremeno i B vitamin. Nemam nikakve smetnje sa koordinacijom, jedino sto otezano hodam, sve teze i teze  :)
--- Kraj citata ---

Sklerozica:
Svaki dan, Oligovit, beviplex (2 puta na dan) i vitamin e. B vitamin, neki put i u tečnom stanju ;)

Sklerozica:

--- Citat: blago ---Ja nemam iskustava sa MS, ali Vanja ima usporen proces mijelinizacije (i manjak mijelina za uzrast) ja sam na netu pronašla uticaj omega 3, pitala neurologa, oni blago rečeno pojma nisu imali, ali su mi rekli da pokušamo.
Nabavljam ProEFA preparat iz USA i čini mi se da joj pomaže.
_________________
Ivana, Vanjina mama.
Upoznajte Vanju ovde http://blago.mojblog.co.yu/
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju