Pozdrav, zanima me, ako je auto registovan na invalida do 21 decembra 2014 godine, zahtev za povrdu ponovnu registraciju 19 decembra u nemanjinoj , ( inace nisu hteli da mi uruce licno iako je bio tu zavrsen, kazu ne rade tako, poslali su ga 5 dana kasnije, i preporuceno je putovalo od 29, jos nije stiglo, mozda se i zagubilo, nemaju broj posiljke u nemanjinoj, a u posti nemugu bez njega da mi izadju u susret ) resenje ce stici tek u 2015 tad i bice registrovano. Posto planiram da pomenim auto koji sam vlasnik 4 god, vreme mu je, ako prodam, (podrazumeva se da ce kupac prevesti odmah auto, a ja na sebe drugi) kada mogu ponovo da iskoristim pravo registracije na ivalida na novom autu? Moram da znam, jer konacno bih uzela automatik, uglavnom mi u zamenu nude preko 2000cm2, pa ne bih da se zaletim, uzmem neki od njih mozda u februaru, a posle recimo istekne registracija ili nije registrovan, pa mora da platim punu registraciju, ili jos gore da cekam do nove portvrde! Sta kaze zakon, kada mogu ponovo dobiti potvrdu?