Dg > Vežbe

Elektrostimulacija misica

(1/2) > >>

Kirk:
Da li neko zna, moze li elektrostimulacija misica moze da pomogne kod MS-a?

Peca_Le:
ne, kontraindikovana je (tako sam cuo od lekara)

Kirk:
A ja bas cuo suprotno... Da moze samo da pomogne misicima da ostanu aktivniji a i da pomaze pri opustanju... Ja mislio mozda neko ima iskustva u praksi, pa da podeli sa nama, posto ja to ne kapiram kako tacno radi :-)

Sklerozica:
Dobio sam više različitih mišljenja po ovom pitanju i onda sam odustao od korišćenja takve stimulacije. Koristio sam one "leptiriće" koji se lepe na telo.

http://www.hendidrustvo.info/forum/index.php/topic,22.msg175.html#msg175
Na ovom linku pominjemo tu problematiku a ima i negde na forum.hr.

bandja:
Ja sam 2004 bio u seltersu i rokali me sa strujom 5 nedelja,jedva sam dosao kuci njihovo objasnjenje je reakcija na banju i posle te banje sam poceo da koristim stap.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju