Autor Tema: Udruzenje MS U Leskovcu  (Pročitano 19749 puta)

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Dg: MS
  • Grad: Leskovac
Odg: Udruzenje MS U Leskovcu
« Odgovor #30 poslato: Septembar 18, 2010, 06:09:23 posle podne »
   Dragi moj prijatelju putnice. Mozda sam malo prenaglio oko objavljivanja rada pocetka MS Udruzenja u Leskovcu, jer, kao sto mozes videti sa fotografija, koje sam objavio, prostorije Udruzenja su skoro adaptirane i jos nisu useljive (juce sam unosio stolove i stolice i ostalu opremu). U ponedeljak bi trebalo da nam prikljuce telefon, a onda pocinjemo "pravo" da radimo. Sve si to mogao da saznas i da si dosao na otvaranje udruzenja (proletos) ili da si nazvao sekretara ili predsednika. Da si bio na otvaranju verovatno bi dobio i neki "zadatak" da odradis, mozda bi te slikali za TV, i ne bi bio ovako ogorcen.
   Odakle ti da neko hoce da menja predsednika? To su neki novi momenti, o kojima nista nisam cuo. Ja znam da je Deki Stojanovic, predsednik MS Udruzenja Jablanickog okruga sada trenutno na proslavi u Doljevcu (u njihovom Udruzenju), a takodje znam da je juce u gradu odrzano savetovanje o zaposljavanju osoba sa invaliditetom na kome nije bilo nikoga iz MS Udruzenja iako je predsednik potpisao koalicioni sporazum sa ostalim OSI Udruzenjima, koji treba da nas obavestavaju o takvim stvarima. (Mislim da u nasem Udruzenju ima zainteresovanih osoba za posao).

p.s. Izvinjavam se na ovolikom pisanju. Molim te putnice da me kontaktiras privatnom porukom, da ne mucimo ove ljude ovde nasim problemima.

Hendi-društvo

« Odgovor #30 poslato: Septembar 18, 2010, 06:09:23 posle podne »

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Grad: Beograd
« Odgovor #31 poslato: Septembar 18, 2010, 06:13:38 posle podne »
Sorry za upadanje. Da nije ovde došlo do permutacije dva udruženja? Peco, ti reče da postoji još jedno.

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
  • Grad: Leskovac
« Odgovor #32 poslato: Septembar 18, 2010, 06:15:56 posle podne »
    Nije :)

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.