Dragi moj prijatelju putnice. Mozda sam malo prenaglio oko objavljivanja rada pocetka MS Udruzenja u Leskovcu, jer, kao sto mozes videti sa fotografija, koje sam objavio, prostorije Udruzenja su skoro adaptirane i jos nisu useljive (juce sam unosio stolove i stolice i ostalu opremu). U ponedeljak bi trebalo da nam prikljuce telefon, a onda pocinjemo "pravo" da radimo. Sve si to mogao da saznas i da si dosao na otvaranje udruzenja (proletos) ili da si nazvao sekretara ili predsednika. Da si bio na otvaranju verovatno bi dobio i neki "zadatak" da odradis, mozda bi te slikali za TV, i ne bi bio ovako ogorcen.
Odakle ti da neko hoce da menja predsednika? To su neki novi momenti, o kojima nista nisam cuo. Ja znam da je Deki Stojanovic, predsednik MS Udruzenja Jablanickog okruga sada trenutno na proslavi u Doljevcu (u njihovom Udruzenju), a takodje znam da je juce u gradu odrzano savetovanje o zaposljavanju osoba sa invaliditetom na kome nije bilo nikoga iz MS Udruzenja iako je predsednik potpisao koalicioni sporazum sa ostalim OSI Udruzenjima, koji treba da nas obavestavaju o takvim stvarima. (Mislim da u nasem Udruzenju ima zainteresovanih osoba za posao).
p.s. Izvinjavam se na ovolikom pisanju. Molim te putnice da me kontaktiras privatnom porukom, da ne mucimo ove ljude ovde nasim problemima.