IT > Hardver

Mac

(1/4) > >>

Peca_Le:
 Auuuu, al' sam se napalio da kupim Mac. Medjutim ni u snu ne mogu da skupim toliku gotovinu za kratko vreme (par nedelja), pa sam odlucio da uzmem kredit (na svu srecu jos uvek sam kreditno sposoban). Interesuje me da li neka banka daje kredite za Mac i da li Mac moze da se svrsta u "domaci" proizvod, jer se sklapa u Srbiji (nesto slicno kao "Punto" u Kragujevcu)?
 Takodje me interesuje vase misljenje o Mac kompjuterima. Citao sam po raznim forumima da su mnogo, mnogo stabilniji od PC-a. (Takodje sam imao "hekintosa" i stvarno je stabilniji od PC -a). Isto, mene nerviraju razni kablovi, a ovo "cudo" ima samo 2 (slovima: dva).
 

Sklerozica:
Laptop nema kablove uopšte, pa ako ti je to prioritet ...  ;D

Lično iskustvo nemam, osim posmatračkog. Neki koji su odavno koristili Mac, pređoše na PC a neki sa PC-ja razmišljaju o MAC-u (poput tebe). Možda je moj stav "zastareo" ali njega povezujem sa mašinom za rad. E, sada, kakve su tvoje potrebe, to samo ti znaš.
Ja sam u fazi kada mi "posao odrađuje" i laptop pod XP-om. Probleme sa stabilnošću operativnog sistema nemam odavno ali neki put se desi da hardver počne sa svojim mušicama, ali ništa značajno. U svakom slučaju, mojim potrebama a i mom budžetu, sigurno nije potreban jedan Mac.

Za mene je to nepotreban trošak. ;)

Peca_Le:
Potpuno si u pravu. Nemam nekih velikih zahteva (osim montaze, al' to mi, kako tako, zavrsava i ovaj moj dual. Jeste lap top nema kablove, al' me moj DELL nervira sto je slab :), al' tu sam ja kriv. Citao sam (i gledao) da kod maca mnogi programi rade vrlo, vrlo stabilno (desetak njih odjednom). Moj XP (legalan) ne moze to da isprati (ne verujem da je u pitanju masina, PC desktop).
Medjutim ima vremena do Nove godime, mozda cu se i ohladiti :), ko zna.

Sklerozica:
Desetak njih odjednom? Ima li realne potrebe da radi 10 programa istovremeno?

bandja:
Ja sam zadovoljan sa mojim pc,i ja radim 10 programa istovremeno bez ikakvih problema.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju