Autor Tema: MS i vožnja  (Pročitano 4693 puta)

Van mreže homer

• Član
  • **
  • sto smo lepi i zgodni
Odg: MS i vožnja
« Odgovor #30 poslato: Oktobar 15, 2009, 11:44:08 pre podne »
Trebaju mi kola ko lebac, inače ih mrzim iz dna duše. Da mi ćale nije šlogirao i da ne moram da ga 1-2 puta mesečno vozim na trombotest, ne bi mi na pamet palo da sedam u njih. Ja sa više za čamac-gliser, jahtu, jedrenjak ili bilo šta što plovi na vodi.

Hendi-društvo

« Odgovor #30 poslato: Oktobar 15, 2009, 11:44:08 pre podne »

Van mreže amia

• Član
  • **
  • Noli turbare circuloc meos
« Odgovor #31 poslato: Oktobar 15, 2009, 08:30:14 posle podne »
u poslednje vreme ,od kako mi je pesacenje postalo otezano,kolA su spas,,,
mada ,ovih dana i nisam za voznju,,,eto dokaz je i deo branika koji mi je ostao na kontejneru... :)hah

Van mreže homer

• Član
  • **
  • sto smo lepi i zgodni
« Odgovor #32 poslato: Novembar 27, 2009, 11:38:57 posle podne »
Ja kao Misko u filmu Ko to tamo peva.

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.