Dg > Paraplegija i Kvadriplegija

Test plodnosti

(1/4) > >>

Lena:
Interesuje me da li je neko od vas radio ovaj test i kakvi se rezultati mogu očekivati kod muškarca sa PKM? Takođe, da li je neko od vas postao roditelj nakon povrede ili oboljenja i na koji način je to postigao???
Da ne bih napamet pisala a nisam sigurna koja je tačno povreda kod mog dragog, pitam ga pa ću stavit,možda će tako biti lakše.
Dopuna: TH 12, L 1

naca:
Ja sam tražeći po netu o ovome što si pitala na ovo naišla  :D

Mladi bracni par usprkos invaliditetu dobio je dijete.
Izvor :24sata
Isti tekst al na nemačkom,a sad nam nema Goge  :'( ,ona bi mogla da verovatno pronađe o njima više.
Tekst
Google prevod

Ono što se u prevodu čita,je da su bebu začeli prirodnim putem.

zeljkon80:
Mislim da povreda k. mozdine ne utice na sterilitet.Jedini problem moze da bude erekcija i ejakulacija.Ako sa tim nema problema onda srecno.Osoba sa povredom k. mozdine moze da bude sterilna isto koliko i ne povredjena osoba.

Lena:
Zeljkon80 hvala ti...

Lena:
Test plodnosti ili ti spermogram dobar, ejakulira normalno, erekciju vecinom uz inekciju postignemo mada mozemo i bez...ali bebe i dalje nema vec godinama  :-\ Sta sad, znate li vi u Srbiji ima li neki doktor da se pozabavio tom problemtikom ovdje te tretiraju kao i "zdrave" parove, vantjelesnu smo iskljucili tako da...Ako sta znate podijelite ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju