Autor Tema: Povisena temperatura  (Pročitano 2792 puta)

Van mreže Roxi

  • VIP
  • ***
  • Poruke: 3527
  • Pol: Žena
  • MS
Povisena temperatura
« poslato: Maj 17, 2009, 09:45:10 posle podne »
nedavno sam upoznala cetrdesetogosnjig paraplegicara, rvi, iz zadnjeg rata.
Zanimljiv sagavornik sa ogronom manom - pije kao smuk! Izgovor za pice je, naravno, zdravstveno stanje i sve sto s njim ide u prilog.
No, to je njegova stvar.
Ono sto me je potaklo da pisem je njegov ogroman problem sa dnevnim oscilacijama telesne temperature. Desi mu se da u toku dana temp. spadne na ispod 36 stepeni da bi posle kraceg vremenskog perioda porasla do 39,5!
Kaze da je odlazio kod doktora i da ne nalaze nikakvo zariste. Trenutno nema dekubit, a ranije je u par navrata imao operacije kojima je sanirao neke dekubite.
Da li je neko od vas imao ovakve ili slicne oscilacije tt? Kako to dovesti u red? Kako mu pomoci?
On se leci tako sto sam sebi daje inekcije.
Ima povremeno  jake bolove, mucninu, povracanje,.... boze, kako on uopste zivi?....
Zivi sam.

Naravno, nema pojma da ja sve ovo pisem - jedva se i poznajemo.
Ne koristi kompjuter, koliko znam.
Imate li ideju kako mu pomoci.

Hendi-društvo

Povisena temperatura
« poslato: Maj 17, 2009, 09:45:10 posle podne »

 

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.