Autor Tema: Pokrenut besplatni info centar za osobe ometene u razvoju  (Pročitano 3169 puta)

Van mreže naca

  • Global Moderator
  • *****
  • Poruke: 113519
  • Pol: Žena
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Dg: MS
  • Grad: NBgd
Pokrenut besplatni info centar za osobe ometene u razvoju
« poslato: April 30, 2009, 01:27:01 pre podne »
Pokrenut besplatni info centar za osobe ometene u razvoju
Autor: Tanjug | 29.04.2009.

Info centar "Živimo zajedno", koji nudi besplatne stručne savete osobama ometenim u razvoju, njihovim roditeljima i starateljima, pokrenut je danas u saradnji Društva za pomoć osobama ometenim u razvoju Stari grad i "Telenor fondacije".

Centar objedinjuje sve vrste informacija, od zdravstvenih, preko pravnih do kulturnih, koje su toj populaciji potrebne za uključenje u društvo, saopštio je "Telenor". Besplatnim pozivanjem centra korisnici mogu tražiti stručno mišljenje i savet stručnjaka iz oblasti prava, socijalne i zdravstvene zaštite, i obrazovanja, kao i odgovore na pitanja koja se tiču svih drugih aspekata života osoba sa posebnim potrebama.
..............

"Telenor fondacija" je centru "Živimo zajedno" obezbedila podršku za osnivanje i rad, kao i besplatnu telefonsku liniju, Telenor Internet i kompletnu logističku i tehničku podršku.
Info centar prima pozive od 10 do 22 časa za direktan kontakt sa operaterima, a 24 sata za ostavljanje poruka i pitanja besplatnim pozivanjem broja 063/9820 (za korisnike Telenor mreže) i 0800/201 202 (za korisnike Telekom mreže) ili putem e-mail adrese info@zivimozajedno.org.

Ceo tekst : Blic

Hendi-društvo

Pokrenut besplatni info centar za osobe ometene u razvoju
« poslato: April 30, 2009, 01:27:01 pre podne »

 

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.