Autor Tema: Lumbalna punkcija  (Pročitano 13528 puta)

Van mreže iva

• Član
  • **
Odg: Lumbalna punkcija
« Odgovor #75 poslato: Oktobar 07, 2010, 08:06:46 posle podne »
Ima li neko ovakve nalaze? Kako je se odvijala bolest?

Hendi-društvo

« Odgovor #75 poslato: Oktobar 07, 2010, 08:06:46 posle podne »

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
« Odgovor #76 poslato: Oktobar 07, 2010, 08:21:04 posle podne »
Više - manje, svi smo dobili takve ili slične nalaze. ;)

Van mreže ZlaZhenaBG

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • MS
« Odgovor #77 poslato: Oktobar 07, 2010, 10:00:54 posle podne »
Ivo i da jeste MS, nije kod svakog ista. Ja znam ljude koji je imaju i po 30 godina i normalno funkcionisu, zato nemoj da razmisljas previse o tome.

Van mreže iva

• Član
  • **
« Odgovor #78 poslato: Oktobar 07, 2010, 10:51:42 posle podne »
Pa govore mi to svi, da moze da postoji i duga pauza izmedju napada i sl. ali kad uzmem u ruke svoj nalaz MR uvek se iz pocetka sokiram kad procitam "masovna ostecenja"! Kad sam "masovno ostecena" sa 25 kakva cu biti do 40? Kad sam uzela nalaz likvora i videla da pise da je normalan ja pomislila nemam MS pa navalila na masno, napila se gaziranog, napravila vrelu kupku i nadoknadila mesec dana! Kad ono hoces! Mosa! :n3: :)hah

Van mreže ZlaZhenaBG

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • MS
« Odgovor #79 poslato: Oktobar 11, 2010, 05:01:04 posle podne »
Kazem ti iz licnog iskustva, nemoj se opterecivati time. Vecina nas ima takve nalaze i prosli smo sto i ti sad..ja znam da mi nista dobro nije donelo. Bitno je da krenes na neke vezbe, mozes cak i na jogu ako imas nesto u blizini. Vidim da je u poslednje vreme skoro svi preporucuju. Naucices vezbe istezanja i da pravilno dises..gde ces bolje

Van mreže homer

• Član
  • **
  • sto smo lepi i zgodni
« Odgovor #80 poslato: Jun 07, 2011, 02:04:39 posle podne »
Sve o LP sto se MS-a tice,

http://goo.gl/G4YMy

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.