IT > Hardver

E-book čitači

<< < (3/7) > >>

Sklerozica:
Imam Sony. Morao bi da vidiš ekran čitača uživo. Oči se ne zamaraju. Baterija traje daleko duže nego na bilo kom netbook-u. Lakši za držanje i na kraju, formati se prilagode, po potrebi.

Nesli:
meni najveca prednost: laksi uredjaj i humani ekran!

(citac se kupuje zbog citanja knjiga i textova) ne vidim da ima mestaa nekom drugom zahtevu od uredjaja koji se drzi u ruci radi citanja textova sa njega.

Nesli:
Amazon, proizvođač jednog od najpopularnijih čitača e-knjiga, rešio je da nadogradi mogućnosti svog uređaja ponudivši korisnicima dve besplatne igre.

Igre, koje besplatno mogu da preuzmu vlasinici ovog uređaja, nalaze se na Amazonovom sajtu, i obe igre su razvijene zahvaljujući Kindle Development Kit-u (KDK), predstavljenom početkom ove godine.

Nakon predstavljanja KDK mnogi su predvideli naredni korak Amazona, odnosno da će korisnicima pomoću ovog alata biti omogućeno korišćenje različitog softvera, pa i igara.

Međutim, imajući u vidu da je Kindle pre svega namenjen čitanju elektronskog sadržaja, nije realno očekivati, bar ne u skorije vreme, da će biti omogućeno igranje popularnih pucačina ili avantura, već da će igre biti isključivo logičkog karaktera.

Obe igre – Every Word i Shuffled Row, baziraju se na igranju slovima odnosno rečima.

izvor i kompletan text: tehnopolis/b92

Sklerozica:
Kasne, kasne.
To su videli od Rusa pošto su ovi haknuli firmware sa Sony i ubacili koješta, pa i igrice.  :n30:

daeneris:
ja imam bas kindle - i skroz mi se dopada...a najvise me fascinira sto dobijem knjigu u roku od 5 sec  :D...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju