Autor Tema: Koncerti  (Pročitano 31217 puta)

Van mreže Tia

• Global Moderator
  • Pol: Žena
  • Master of the Universe
Koncerti
« poslato: Februar 11, 2009, 09:19:23 posle podne »
Hajde malo da pricamo o koncertima, o onim na koje smo isli, na koje bi voleli da idemo i sl.

Ja bih jako, puno, mnogo, volela da 26. maja idem na AC/DC na stadionu Partizana :D!

Hendi-društvo

Koncerti
« poslato: Februar 11, 2009, 09:19:23 posle podne »

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
Odg: Koncerti
« Odgovor #1 poslato: Februar 11, 2009, 09:30:53 posle podne »
Ne znam zašto ali kad pomislim da će biti koncert nekoga čije pesme volim ja se oduševim ali ne odem,već gledam preko TV-a  :D
Kao klinka sam odlazila i gledala svaku grupu koja je došla u moj grad iz ex Yu.
Imala sam uvek želju da idem na koncert Bjelog dugmeta ali zbog mog stanja nisam otišla i posle mi bilo drago jer sam više čula i videla iz fotelje nego moja sestra koja je bila i koja me molila da idem sa njom.I volim Queen ali naravno nisam išla jer to meni više nije to.

Van mreže Tia

• Global Moderator
  • Master of the Universe
« Odgovor #2 poslato: Februar 11, 2009, 09:39:09 posle podne »
Moja sestra je gledala Queen jednom u Budimpesti i u Bg-u, kaze da je bilo odlicno jer su svi oni sjajni muzicari, Pol Rodzers dobar pevac, i mozda najvise od svega, ne trude se da zamene Fredia, vec da budu to sto jesu bez njega. Kaze da na koncertu cak i pustaju snimke kad on peva i svira klavir, a Pol peva i neke svoje pesme, tako da ni malo ne izgleda-mi smo isti ko i pre!
Ja nisam isla, uvek imam isti problem kod tih koncerata, nikad dovoljno novca :'( !!!

Bjelo Dugme sam inace gledala na poslednjoj turneji pre raspada, sa Alenom Islamovicem, na sajmu 89.god (cini mi se), i drago mi je da sam ih "uhvatila" pre kraja! Onu kradju para od pre neku godinu ne racunam :)!

Van mreže naca

• Global Moderator
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Grad: NBgd
« Odgovor #3 poslato: Februar 11, 2009, 09:40:18 posle podne »
Ja ti Tia baš nisam dobar sagovornik za ovu temu. :-\
Baš na koncertu bila sam poslednji put u Domu Sindikata na "Poslednjoj igri leptira"  :D ,ko juče da je bilo,davne 83,84,ne sećam se tačno. :-[
Bila sam i na nešto "kao" koncert,promocija,šta već, u Domu omladine ,da slušam Josipu Lisac,isto nekako u to vreme. :D Bila je na korak od mene  :)
Poslednjih godina,češem se za slušanje koncerata sa Ušća. :cheers: mali1

Van mreže Tia

• Global Moderator
  • Master of the Universe
« Odgovor #4 poslato: Februar 11, 2009, 09:45:47 posle podne »
Bila sam i na nešto "kao" koncert,promocija,šta već, u Domu omladine ,da slušam Josipu Lisac,isto nekako u to vreme. :D Bila je na korak od mene  :)

Josipa Lisac  :o! Blago tebi  :cheers:!

Ja inace mogu da nabrojim sve koncerte u poslednjih 10 godina:
-Joe Cocker
-Blackmoore`s night
-Whitesnake
-Metallica
-Phill Collins
-Deep Purple

mislm da je to sve :)!
Inace na koncerte idem samo u sale gde je zabranjeno pusenje ili na stadione! I naravno, gde ima da se sedi!

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #5 poslato: Februar 11, 2009, 09:48:41 posle podne »
Kad sam imala 15 god.uspela sam da u diskoteci dobijem autogram od Alena Islamovića koji je došao sa bubnjarom grupe.To je za mene bio doživljaj kog ću se uvek sećati.

Van mreže Tia

• Global Moderator
  • Master of the Universe
« Odgovor #6 poslato: Februar 11, 2009, 09:51:29 posle podne »
A ja imam autogram od Nese Leptira :D! I mnogo mi je drag :D!

Van mreže Roxi

• VIP
  • MS
« Odgovor #7 poslato: Februar 12, 2009, 10:52:32 pre podne »
Ja bih jako, puno, mnogo, volela da 26. maja idem na AC/DC na stadionu Partizana :D!
I ja bih strasno volela da budem na njihovom koncertu!
Zao mi je sto sam propustila Red hot chili papers njih bi volela da sam videla i Stinga. Koliko vidim sad ce ih biti sve vise koje nisam videla...

A svojevremeno sam bila na koncertu Atomskog sklinista (1984 - bila sam osnovac!) imam i autogram Serdjov i to na jakni!
Josipa Lisac, Masimo Savic (1988.), Bijelo Dugme dva puta, Bajaga i instruktori 1989.g, Motorhead! predgrupa su im bili Partibrejkersi - odlicni su bili i jedni i drugi - Sarajevo 1990., Dino Dvornik, u jednom klubu u SA 1990.g, Dj.Balasevic - SA 1991.

Mozda ih ima jos....
Jako bih volela da odem na Exit festival

Van mreže Tia

• Global Moderator
  • Master of the Universe
« Odgovor #8 poslato: Februar 12, 2009, 03:40:13 posle podne »
Roxi ako budes htela da dodjes na AC/DC racunaj da cu ici sa tobom. Kad sam bila na koncertu Metalike imali su posebnu binicu sa strane za ljude u kolicima, tako da su oni bili izdignuti i mogli sve lepo da vide!
Inace ja sam AC/DC vec jednom gledala, '91 u Budimpesti, i vredi ih gledati opet!

Pomenula sai Atomce! To mi je ostala neispunjena zelja  :'(! Znam da su svirali milion puta al nikako da se potrefi da ih gledam. Jos sa Serdjom, eh, on je bio sjajan, bas ti zavidim sto si to gledala :D!

Na Exit sam htela da idem ali su mi ljudi pricali da ima puno stepenica, blata, budala u guzvi, tako da sad vise ne zelim da idem :)!

A sto se RHCP tice, znas kako je bilo, bolje da nisi otisla ;)!

I ja sam gledala Motorhead, al ne mogu da se setim kad je to bilo  ](*,)!

Od domacih i Bajagu 80-ih godina, a jako sam srecna sto sam gledala i El. Orgazam sa Cavketom, na Tasu :D!

Secam se i koncerta Opatijske zenske grupe Kakadu Luk, njih sam bas gotivila :D!

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #9 poslato: Februar 12, 2009, 03:48:11 posle podne »
A sto se RHCP tice, znas kako je bilo, bolje da nisi otisla ;)!

Tia u pravu si.Bili su u mom gradu i čula sam ih sa prozora(jedva malo)ali kako je sve ispalo,svi su bili više razočarani nego srećni što su bili na koncertu.

Van mreže Tia

• Global Moderator
  • Master of the Universe
« Odgovor #10 poslato: Februar 12, 2009, 03:56:55 posle podne »
Moja sestra je bila i ne smem da kazem sta je rekla jer nije lepo da se psuje  mali1!

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #11 poslato: Februar 12, 2009, 04:09:09 posle podne »
Mogu da zamislim...ali sledeći koncert ako bude ovde kod mene ne RHCP(neće oni više doći)već nekog drugog koga volite,pozvani ste na konak kod mene i da budete prvi u redu  ;)

Van mreže Roxi

• VIP
  • MS
« Odgovor #12 poslato: Februar 12, 2009, 07:48:04 posle podne »
Tia, jako bih volela da budem na koncertu AC/DC mada, sumnjam da sam sposobna za toliki angazman... Mene bi smorio sam put do BG, a kamoli jos i koncert i povratak. - Mozda u nekom drugom zivotu... Ko zna. ;)
Sto se tice Atomaca, neces verovati - koncert je bio u mom selu i to u sali bioskopa! Posle koncerta su isli na pice i veceru u moterl na kraju sela, a ja klinka ne idem tamo tako kasno... Ih, bas mi je bilo krivo.
Oduvek sam bila luda za albumom "Ne cvikaj generacijo"
Ne znam zasto ali uvek su mi bili po filingu slicni Serdjo i Davorin Popovic iz Index-a. Da, Indexi - divni su mada ih nikad nisam slusala uzivo.

Van mreže naca

• Global Moderator
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Grad: NBgd
« Odgovor #13 poslato: Mart 07, 2009, 11:45:20 posle podne »
Josipa Lisac  :o! Blago tebi  :cheers:!
Eh Tia,nisam videla na vreme  ](*,) ,večeras je bio na hrt 2 snimak njenog  koncerta "Živim po svome" :(

Van mreže raca

• Moderator
« Odgovor #14 poslato: Mart 09, 2009, 09:41:28 posle podne »
Zdravko Čolić oduševio prepunu Arenu

U tri sata svirke, s pauzom od desetak minuta, otpjevao je pjesme uz koje su mnogi odrastali i zaljubljivali se

ZAGREB- Stihovima pjesme “Produži dalje“ karizmatični je sarajevski glazbenik Zdravko Čolić počeo svoj koncert u zagrebačkoj Areni (u Zagrebu je inače nastupio zadnji put prije pet godina). Gotovo 20 tisuća prisutnih, većim dijelom ženske populacije, i to većinom onih srednje životne dobi, ali i mlađih, dočekali su ga s vriskom oduševljenja, a na odličnoj atmosferi zahvalio im se čestitkom.
Datum objave 08.03.2009 23:37

Ceo tekst : Jutarnji.hr

Inace volim slusati Zdravka Colica i mislim da je on jedna od retkih pravih muzickih zvezda na nasim prostorima.

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.