Dg > Multipla Skleroza

Poznati sa MS-om

(1/4) > >>

talas:
Mislila sam da bi mozda bilo zanimljivo poeti ovako neku temu, ako je vec bilo izvinjavam se administratoru neka ukloni.

Ja znam za R'N'B umetnicu Tamia-ui  za Clive Burr-a bivseg bubnjara Iron Maiden

Tia:
Super je tema! Ja sam planirala da otvorim temu Poznati sa ivaliditetom, bilo bi su sjajnih likova ;)!

talas:
pa mozemo da prosirimo temu naravno :)
samo nek su poznati, jos bolje ako neko znaneke poznate koji mozda rade neke MS awareness projekte, posto vecina radi rak dojke, AIDS, ili tako nesto (sto je naravno pohvalno) samo eto ja nisam cula da se neo od poznatih angazavao u nekoj od MS kampanja

i nas ribom za sve zainteresovane

talas:


Richard Pryor

eto setih se jos jednog

U prvom licu:
Asja je nedavno stavila ovaj link za poznate koje boluju od ms-a na ovu stranu:
http://www.hendidrustvo.info/forum/index.php/topic,39.105.html
Ali ovo je ilustrovano i bolje.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju